Αρχική

Γ’ ΕΠΣΚ: Αναγέννηση Αργίλου – Αίας Μικροβάλτου 0-1 (φωτο - βίντεο)

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα του Μικροβάλτου, το απόγευμα της Κυριακής 5 Απριλίου 2015 στο γήπεδο του Αργίλου επικρατώντας της Αναγέννησης με σκορ 0-1.
Στο πρώτο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα μπήκε καλύτερα, είχε την κατοχή και δημιούργησε αρκετές φάσεις για να ανοίξει το σκορ (11΄, 15΄, 27΄, 44΄), αλλά οι φιλοξενούμενοι που έπαιξαν με αντεπιθέσεις είχαν τις δυο κλασικότερες ευκαιρίες να πάρουν κεφάλι στο σκορ.

Η πρώτη στο 18΄ με τον Καραμήτρο που «κρέμασε» τον τερματοφύλακα αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ και η δεύτερη με τον Γιαννόπουλο μετά από πάσα του Παπαδόπουλου,  που από τρία μέτρα σούταρε δυνατά και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Αίαντα ήταν καλύτεροι, πήραν και την κατοχή δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες από τους αντιπάλους τους, που με τη σειρά τους δεν τα κατάφεραν σε 2-3 επικίνδυνες φάσεις που δημιούργησαν στην εστία του Αλεξόπουλου. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Κώστας Θεοδουλίδηςστο 83΄μετά από κόρνερ του Γιαννόπουλου, όταν βρέθηκε αμαρκάριστος στο κέντρο άμυνας της Αναγέννησης και με καλοζυγισμένη καρφωτή κεφαλιά στην αριστερή γωνία, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον καλό τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αντιδράσει, γράφοντας το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο χρόνο που απέμεινε μέχρι τη λήξη οι παίκτες του Αργίλου δεν βρήκαν το κουράγιο να αντιδράσουν καθόλου, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έχασαν άλλες τρεις μεγάλες ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ!
Γενικά η νίκη του Αίαντα ήταν δίκαιη, απέναντι βέβαια σε μια καλή ομάδα όπως είναι η Αναγέννηση Αργίλου που διεκδικούσε τη δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, παίρνοντας και μια άτυπη ρεβάνς από την εντός έδρας ήττα του πρώτου γύρου.  
Πολύ καλή η διαιτησία του Κουντουράκη, με επόπτριες τη Μπέλτσου και τη Φραντζοπούλου.  
Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Κεραυνού Πετρανών Ρούλη Γαβριηλίδη, που άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο στις 30.3.2015.
Οι συνθέσεις των ομάδων: 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΑΡΓΙΛΟΥ: Παπαδόπουλος Γεωργ., Σόφογλου Πετ., Κεχαΐδης Ηλ., Παπαδόπουλος Κων., Κεχαίδης Αν., Τανίδης Χρησ., Πειμανίδης Βασ., Κακουλίδης Κων. (71΄ Αδαμόπουλος Κων.), Τσαβδαρίδης Φωτ., Σιαμπανόπουλος Κων., Φιντικίδης Αν. (61΄ Καραγιαννίδης Ραφ. ).
Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Αγραφιώτης Δημ., Καζαντζίδης Κων..
ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ: Αλεξόπουλος Αντώνιος, Αλεξόπουλος Αχιλλέας, Θεοφάνους Χρήστος (80΄ Ποντίκης Λάμπρος), Καραμήτρος Ιωάννης, Χατζόπουλος Βασίλης, Θεοδουλίδης Κώστας, Παπαδόπουλος Αθανάσιος, Καπρίνης Στέλιος,  Παπαδημητρίου Γεώργιος,  Μαρκόπουλος Βασίλης, Γιαννόπουλος Αντώνιος.
Γιώργος Μαστρ./mikrovalto.gr