Αρχική

Γ’ ΕΠΣΚ: ΑΟ Κρόκου – Ελπίδες ΑΕΚ 0-2 (βίντεο)

Μ’ ένα γκολ στην αρχή κι ένα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι Ελπίδες της Α.Ε. Κοζάνης πήραν μία σχετικά εύκολη νίκη στον Κρόκο για την 15η αγωνιστική της Γ’ Κατηγορίας.
Με την νίκη τους αυτή οι Ελπίδες διατήρησαν την διαφορά των επτά πόντων από την Δόξα Λευκόβρυσης που νίκησε τους Δαναούς στο ντέρμπυ της δεύτερης θέσης η οποία οδηγεί στο μπαράζ ανόδου με τον δεύτερο του άλλου ομίλου.


Οι Ελπίδες πλέον χρειάζονται άλλη μία νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια τους για να στεφθούν πρωταθλητές του 1ου Ομίλου, ανεξάρτητα από τα άλλα αποτελέσματα.
Στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Κρόκου οι Ελπίδες πήραν μία μάλλον άνετη νίκη καθώς οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα.
Γιά άλλη μία φορά οι κιτρινόμαυροι έχασαν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3′ μετά από φάουλ-σέντρα από δεξιά του Κωδωνά και κεφαλιά του αρχηγού Γιώργου Κουτσουσίμου από κοντά.
Στη συνέχεια οι Ελπίδες έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Καλαφατίδη (δύο), Ρηγάκη, Κουτσουσίμο και Κωδωνά ενώ ο Κρόκος είχε μία καλή στιγμή στο 30′ όταν ο Τσέπουρας απέκρουσε εξ’ επαφής κοντινό σουτ του Τερζανίδη.
Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι Ελπίδες διπλασίασαν τα τέρματα τους μετά από σέντρα του Κωδωνά και αριστερό σουτ στην κίνηση του νεαρού Κώστα Καλαφατίδη που σημείωσε το πρώτο του γκολ μετά την μεταγραφή του από την Ποντινή τον Ιανουάριο.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελπίδες συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, με σημαντικότερες αυτές του Ρηγάκη, Σταυριανουδάκη (δύο) και Κατακαλίδη (δύο).
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 28/29-3-2015 οι Ελπίδες έχουν το ρεπό τους.
Ακολουθεί το εξ’ αναβολής παιχνίδι με τον Αίαντα Μικροβάλτου την Τετάρτη 1-4-2015 στις 4.00 στο Στρατιωτικό Γήπεδο που μπορεί να δώσει τον τίτλο στις Ελπίδες.
Α.Ο. Κρόκου (Καραθανάσης): Χαραλαμπίδης, Νικοκάβουρας (57′ Τούνας), Δελλόπουλος (64΄Δότσιος), Δ. Μανώλας, Σ. Μανώλας (46′  Π. Παπαδόπουλος), Ρούσης, Μιμήτος, Π. Τσιάρας, Δελλής, Τερζανίδης, Μ. Τσιάρας.
Ελπίδες ΑΕΚ (Σαμαράς): Τσέπουρας, Κουτσουσίμος, Δεληζήσης, Αβραμίδης, Μπακόλας, Κόρδας, Ρηγάκης (60΄Κατακαλίδης), Κωδωνάς (60΄Τσολακίδης), Σταυριανουδάκης, Κασαπίδης, Καλαφατίδης (75΄Σγούρος).
Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Θ. Παπαδόπουλος, Ντούλε.