Αρχική

ΣΕΑ Κοζάνης: Στη Σίνδο τις τρανές τις απουκρές

Ολιγομελής ήταν αυτή τη φορά η συμμετοχή μας στο Ανοικτό Πρωτάθλημα της Σίνδου, το Σαββατοκύριακο 21-22 Φεβρουαρίου 2015. Απόκριες γαρ, και δύσκολα αποχωρίζονται την Κοζάνη οι δημότες της. Τεράστιος ήταν πάντως ο αριθμός των συμμετοχών στη Σίνδο (πάνω από 250 παιδιά). Πλημμύρισε το γυμναστήριο από παίκτες από όλη την Ελλάδα με όλα τα «πρώτα ονόματα» παρόντα. Ήταν προφανώς το υψηλότερου επιπέδου αναπτυξιακό τουρνουά της Βορείου Ελλάδας φέτος. Δεν έλειψαν δυστυχώς και μικρές αρρυθμίες (καθυστερήσεις/λάθη/αναβολές παιχνιδιών) στην οργάνωση.

O Σ.Ε.Α. Κοζάνης συμμετείχε με έναν έφηβο, τον Βασίλη Μίχο και τρεις παμπαίδες, τον Σκόρδα Χαρίσιο, τον Ιορδανίδη Ιάσονα και τον Ιορδανίδη Χαράλαμπο. Όλα τα παιδιά παίξανε δύσκολους αγώνες, κάποιους δε με μεγάλης κλάσης αθλητές και πέτυχαν αρκετές νίκες, ενώ πολλά ματς χάθηκαν με παιχνίδια των πέντε γεμάτων σετ. 
…21…31…41…αυτή ήταν και κατάταξη των παμπαίδων μας (Ιάσονας, Χαράλαμπος και Χαρίσης αντίστοιχα) ανάμεσα στους 45 αθλητές που συμμετείχαν στην κατηγορία των παμπαίδων.
Είχαμε γενικά μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση που σχολιάστηκε θετικά και από τους εκπροσώπους των άλλων συλλόγων.
Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στους γονείς τους που και πάλι στήριξαν την ομάδα μας. Καλές επιτυχίες στη συνέχεια!!!
seak.gr