Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ: Α.Ο.Τρανοβάλτου – Μέγας Αλέξανδρος Λευκοπηγής 2-2

Επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που θέλει την ομάδα που χάνει ευκαιρίες στο τέλος να τιμωρείται με τον χειρότερο τρόπο  για τον Α.Ο.Τ. για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι το μεσημέρι  της Κυριακής στο γήπεδο Τρανοβάλτου.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι  χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες να πάρουν μια άνετη νίκη και δέχτηκαν όπως και στο Λιβαδερό την προηγούμενη αγωνιστική την ισοφάριση στο 90’.


Να σημειωθεί ότι στο 40’ ο Γκρανόπουλος Βασίλης τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και διεκομίσθη στο κρατικό νοσοκομείο Κοζάνης.
Στο ά μέρος το Τρανόβαλτο έχανε τις ευκαιρίες με Νακόπουλο, Πατσικόπουλο και η Λευκοπήγη στην πρώτη επίσκεψη της στα καρέ του Κοζικόπουλου προηγήθηκε με κεφαλιά 0-1 στο 30’.
Το 1-1 με τον Αντώνη Βητόπουλο με κεφαλιά ψαράκι στο 43’.
Βγαίνοντας για το  β μέρος οι παίχτες του Τρανοβάλτου θέλησαν να πάρουν και να αφιερώσουν τη νίκη στον  άτυχο Γκρανόπουλο,για  να αναλάβει δράση και πάλι ο Αντώνης Βητόπουλος όπου με ατομική ενέργεια και θα πετύχει το δεύτερο του γκολ  με σουτ στο 75΄ θα κάνει το 2-1.
 Στη συνέχεια το Τρανόβαλτο θα χάσει τα άχαστα με τους  Γκούμα, Δανάτσα, Πατσικόπουλο να χάνουν τεράστιες ευκαιρίες για το 3-1 ακόμα και σε κενή εστία και αντί αυτού έγινε το 2-2 με απευθείας κόρνερ και λάθος υπολογισμό του Κοζικόπουλου στο 91’.
                                                                                                                                                Κ.Π.