Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ Μοιρασιά στην Άρδασσα (φωτο - βίντεο)

Μ. Αλ. Άρδασσας – Μ. Αλ. Χαραυγής 1-1
Τους βαθμούς της ισοπαλίας μοιράστηκαν Άρδασσα και Χαραυγή που έληξε με 1-1. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική μιας και ήταν πολύ κακό. Αξιοσημείωτο είναι ότι είχαμε πάρα πολλά λάθη ( άμα είχαμε και στατιστική υπηρεσία θα είχαμε τρελαθεί να τα σημειώνουμε), δημιουργήθηκαν όλο και όλο 6 καλές ευκαιρίες που μέσα σε αυτές συγκαταλέγονται και τα δυο γκολ.
Στο πρώτο 45΄ είχαμε παιχνίδι , επιτρέψτε μου να πω μας πήρε ο ύπνος ενώ το δεύτερο ξεκίνησε με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα με αποτέλεσμα η γιατρός του αγώνα χρειάστηκε να μπει πολλές φόρες μέσα.


Να επισημάνουμε ότι στον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του φιλάθλου που έχασε την ζωή του στα επεισόδια της Κρήτη και στον αγώνα Ηροδότου – Εθνικού Πειραιά.
Φάσεις και γκολ
Η πρώτη καλή φάση για την ομάδα της Άρδασσας έγινε στο 11΄ όταν ο Σιδηρόπουλος έφυγε από πλαγιά, πρόλαβε την άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα, έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.


Στο 16’  σέντρα από πλάγια, εκεί βρέθηκε μονός του μέσα στην περιοχή και αμαρκάριστος ο Κατίδης που με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, 0-1.
Στο 30΄ ευκαιρία για την Άρδασσα όταν έπιασε ωραίο σουτ ο Τσακαλίδης, η μπάλα τράνταξε το κάθετο δοκάρι.
Στο 56΄ισοφάριση για την Άρδασσα με  πέναλτι που έγινε όταν μπήκε μέσα στην περιοχή ο Ξανθόπουλος και ανατράπηκε από τον Σαββίδη με τον διαιτητή κ Ζούγρα να δείχνει την άσπρη βούλα.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσαγκαλίδης και έκανε το 1-1.
Στο 71΄ μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Χαραυγής  σε κόντρα αντεπίθεση, βγήκε μονός του ο Μυροφορίδης, διάνυσε μια απόσταση από το χώρο του κέντρου μόνος του με έναν αντίπαλο κι από πλάγια θέση την κατάλληλη στιγμή έσπασε την μπάλα στον Χατζαβερίδη που έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας της Άρδασσας Δημητριάδης πετάχτηκε στην γωνία του και απέκρουσε την μπάλα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζούγρας με επόπτες τους κ.κ Μιχαηλίδη και Παπαδόπουλο.
Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας( Τσεμπερλίδης): Δημητριάδης, Ηλιάδης, HOXHA, Σερέτης, Φολτόπουλος, Τσαγκαλίδης, Καζαντζίδης, Τσακαλίδης( 70΄Καραγιάννης), Σιδηρόπουλος(18΄λ.τρ. Ντάβες), Παπαδόπουλος, Ξανθόπουλος.
επιμέλεια: Β. Πουλασικίδης