Αρχική

Ανακοίνωση του Συλλόγου δρομέων υγείας Κοζάνης - Συγχαρητήρια στη συμπολίτισσά μας Τζεκρεζί Άντζελα !

Ο Σ.Δ.Υ. ΚΟΖΑΝΗΣ συγχαίρει τη συμπολίτισσά μας και αθλήτρια του Φ.Σ.Κ.Α. Κοζάνης Τζεκρεζί  Άντζελα και τον προπονητή της κ. Θεοδωρίδη Γεώργιο, για την πρώτη θέση  που κατέκτησε στο αγώνισμα του επτάθλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες στις 28-29 Ιουνίου.


Ένα μήνα πριν η  μαθήτρια της Β’ Τάξης Τσεκρέζι Άντζελα, στους τελικούς μαθητικούς αγώνες στίβου λυκείων Ελλάδας και Κύπρου, κατέκτησε την τρίτη θέση στο αγώνισμα του επτάθλου.
Το έπταθλο είναι ίσως το δυσκολότερο αγώνισμα του στίβου για τις γυναίκες, απαιτεί πολύωρες προπονήσεις και έναν ολοκληρωμένο αθλητή σε όλες τις αθλητικές παραμέτρους. Αυτό κάνει την επιτυχία της αθλήτριας του Φ.Σ.Κ.Α. ιδιαίτερα σημαντική. Το Δ.Σ. της εύχεται καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες στον αθλητισμό αλλά και στην προσωπική της ζωή.
Επίσης Ο Σ.Δ.Υ.Κ. εύχεται καλή επιτυχία σε δύο άλλους αθλητές την Στέλλα Τσικανούλα (Τιτάν Σερβίων) και τον Κυριάκο Πηλίδη (Τιτάν Σερβίων) που θα εκπροσωπήσουν το νομό μας αλλά και την Εθνική ομάδα Α/Γ στην πόλη Ριμπέιρα Μπράβα της Πορτογαλίας, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο συνθέτων αγωνισμάτων (5-6/7).
Τέλος Ο Σύλλογος δρομέων Υγείας Κοζάνης συγχαίρει όλους τους δρομείς, μέλη του, που τερμάτισαν πρόσφατα τον 11ο  Olympus Marathon.