Αρχική

Ανακοίνωση των Ποδοσφαιριστών Κοζάνης Δημήτρη Κάλφα και Νίκου Τραυλού για τα τελευταία γεγονότα!!!

KalfasΣύμφωνα με όσα συνέβησαν τις τελευταίες δύο μέρες με όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν και την απόφαση που πάρθηκε στο ΔΣ Κοζάνης θα θέλαμε κι εμείς με τη σειρά μας να προβάλουμε και τη δική μας πλευρά.

Νιώθουμε προδομένοι κι απογοητευμένοι απ’ όλη την ομάδα της Κοζάνης κι από το φίλαθλο κοινό. Κατηγορηθήκαμε για την διατάραξη εύρυθμης λειτουργίας της ομάδας από την διοίκηση και από μερίδα του φίλαθλου κοινού κατηγορηθήκαμε για την κακή μας απόδοση στον αγώνα Πυρσός – Κοζάνη.Travlos

Όσοι παραβρίσκονταν στον αγώνα είδαν ότι 8 παίκτες της ομάδας της Κοζάνης ήταν υπό το μηδέν. Παρόλα αυτά η ευθύνη για την ήττα αποδόθηκε μόνον σε εμάς. Λέγονται και γράφονται διάφορα χωρίς όμως να υπάρχουν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία.

Νιώθουμε βαθιά θλίψη κι απογοήτευση όχι μόνον για τις άδικες αποφάσεις, τις άδικες κατηγορίες αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε το ΔΣ της Κοζάνης να ανακοινώσει την απόφασή του.

Μετά από τέσσερα χρόνια στην ομάδα της Κοζάνης το ΔΣ δε μας κάλεσε να μας ανακοινώσει τις αποφάσεις του όπως αρμόζει αλλά ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ.

Είναι κρίμα κι αναρωτιόμαστε γιατί ένα χρόνο τώρα, κανένας από το φίλαθλο κοινό δεν ενδιαφέρθηκε και δεν εκφράστηκε δημοσίως σχετικά με τα διαφόρου φύσεως προβλήματα (κυρίως οικονομικά) που υπήρχαν στην ομάδα κι όμως τώρα όλοι εμπλέκονται.

Επίσης κατηγορούμαστε για την κακή μας απόδοση γενικότερα στους τελευταίους αγώνες (κυρίως από το κοινό) παρόλα αυτά από το Δεκέμβριο η ομάδα είχε μονάχα δύο ήττες.

 

Κάθε χρόνο χαρίζουμε το 30% των απολαβών μας στην ομάδα κι όμως εμείς παραμένουμε στη θέση μας.

Φέτος σε μια ακόμη πιο δύσκολη χρονιά, φτάσαμε 14/04/2014, με την ομάδα να βρίσκεται στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, παίρνοντας μονάχα το 1/3 των συμφωνηθέντων χρημάτων το οποίο δεν επαρκεί ούτε για τα μεταφορικά μας έξοδα για να καλύψουμε τις υποχρεώσεις της ομάδας (προπονήσεις – αγώνες).

Τα προβλήματα όμως αυτά προσπαθήσαμε να τα ξεπεράσουμε με συνεργασία και ομαδικότητα για το καλό της ομάδας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο Αγάπιο Γαβριηλίδη που μας τίμησε παίρνοντάς μας σε αυτή την ομάδα που μας κράτησε όλα αυτά τα χρόνια και νιώσαμε την περηφάνια να πανηγυρίσουμε ένα πρωτάθλημα κι ένα κύπελλο.

Πρέπει να υπάρχει σεβασμός κυρίως από το φίλαθλο κοινό προς το πρόσωπό μας για την πορεία που έχουμε διανύσει όλα αυτά χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου και να μην λέγονται αβάσιμες κατηγορίες.

 

Ευχόμαστε η ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά το αξίζει κι ευχαριστούμε όλους για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

 

matiesstasport.blogspot.com