Αρχική

Β' ΕΠΣΚ: Mεγάλη νίκη της Ακαδημίας Σιάτιστας (φωτο - βίντεο)

Διέλυσε την Xαραυγή η Ακαδημία Σιάτιστας - Βίντεο  φωτογραφίες
Ακαδημία Σιάτιστας – Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής 3-0

Μια μεγάλη εντός έδρας σημείωσε Ακαδημία Σιάτιστας που έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Xαραυγή και έφυγε μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η Ακαδημία Σιάτιστας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι ήταν κύρίαρχη και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Χαραυγής η οποία κατέβηκε με αρκετές ελλείψεις.

Μόλις στο 3' ο Μουστάκας βρέθηκε μόνος και άνοιξε τον... χορό των γκολ 1-0, η ομάδα της Χαραυγής έκανε μία ευκαιρία στο 8' και τίποτα περισσότερο... έδειχνε χαμένη μέσα στο γήπεδο! Στο 12' ο Κατσίρης Α. έκανε το σουτ λίγο άουτ. Στο 32' σουτ από το ύψος του πέναλτι από τον Τριανταφύλλου πάνω στον τερματοφύλακα, και στο 45' μεγάλη ευκαιρία με τον Μπούρτζο Μ. λίγο πάνω από την εστία.
Στο β' ημιχ. και πάλι η Ακαδημία Σιάτιστας μπήκε δυνατά και στο 47' με ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα καρφώθηκε στην γωνία της Χαραυγής, το γκολ ο κορυφαίος της Ακαδημίας Μπούρτζος Μ. 2-0. 
Στο 51' τελείωσε την Χαραυγή ο Κατσίρης Τ. αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα μόνος έκανε το 3-0.Μετά το 3-0 η Ακαδημία κατέβασε ταχύτητα της μέχρι και το 85' όπου ο Καρακουλάκης έχασε ακόμα μια ευκαιρία να κάνει τέσσερα τα γκολ για την ομάδα του .
Το ρεπορτάζ είναι του Γ. Γ. για το www.siatista.info