Αρχική

Α' ΕΠΣΚ: Απόλλων Ακρινής - ΑΕΠ Καραγιαννίων 3-1

Δύο μήνες χωρίς να έχει γευτεί την χαρά της νίκης για την ΑΕΠ (τελευταία νίκη 23-11-2013 στο Βελβεντό).
Σε ένα παιχνίδι στο οποίο χαρακτηριστικό είναι ότι τα τρία από τα τέσσερα γκολ μπήκαν από λάθη, οι γηπεδούχοι πιο ψυχωμένοι απέναντι στους φοβισμένους όπως έδειχναν παίκτες της ΑΕΠ επικράτησαν δίκαια με σκορ 3-1.


4΄ σουτ από τα σαράντα μέτρα του Τσιαρσιώτη δύσκολα θα διώξει σε κόρνερ ο Πατουλίδης.
8΄ αντεπίθεση για τους παίκτες της ΑΕΠ από δεξιά σέντρα του Τσίλη στο πίσω δοκάρι κάτοχος της μπάλας ο Μετικάνος ο οποίος με ωραίο τρόπο θα αδειάσει τον αντίπαλό του αλλά το σουτ που θα επιχειρήσει θα βρει την εξωτερική πλευρά των διχτύων.
33΄ ο Τσανακτσίδης θα γίνει κάτοχος της μπάλας έξω απ’ την περιοχή μετά από διώξιμο των αμυντικών της ΑΕΠ θα σουτάρει η μπάλα θα φτάσει στα πόδια του Ευθυμιάδη ο οποίος με νέο σουτ από το σημείο του πέναλτι θα κάνει το 1-0.
48΄ σέντρα του Αντωνιάδη Γ.  πριν προλάβει να κάνει την κεφαλιά ο Κυβρακίδης θα διώξει με γροθιές ο Κωστής.
53΄ ο Κωστής θα επιχειρήσει ελεύθερο η μπάλα θα φτάσει στον Αποστολίδη λίγο πιο έξω απ’ την περιοχή ο οποίος ανενόχλητος θα μπει στην περιοχή θα πλασάρει τον Κωστή και 2-0.
66΄ γέμισμα από τον χώρο του κέντρου με τον Ρόβα άσχημος υπολογισμός του Πατουλίδη θα προλάβει ο Σαββίδης με κεφαλιά και με πλάτη στην εστία θα μειώσει προσωρινά σε 2-1.
68΄ τραγικό λάθος στην άμυνα της ΑΕΠ όταν ο τερματοφύλακας δεν μπερδευτεί με τον Αλεξανδρή θα παρεμβληθεί ανάμεσά τους ο Θωμαίδης και με σουτ θα κάνει το τελικό 3-1.
   Καλή διαιτησία του κ.Kαρατέρπου και των βοηθών του κ. κ. Σύκου και Μπαλιάκα.
Απόλλων Ακρινής (Βοριαζίδης) Πατουλίδης Τσανακτσίδης (58΄ Θωμαϊδης) Κιβρακίδης Κατίδης Αντωνιάδης Θ. Αποστολίδης Γαρσλιάν (77΄ Θαλαλαίος) Σαλονικίδης (64΄ Τσαβδαρίδης) Ευθυμιάδης Φωτιάδης Αντωνιάδης Γ. 
ΑΕΠ Καραγιαννίων(Δημητριάδης) Κωστής Τσίλης Βάλλας Σαββίδης Ζερβανταρίδης Αλεξανδρής Παπακωνσταντίνου Μετικάνος  Τσιαρσιώτης (80΄ Αραβόπουλος)  Ρόβας Αντάμης  
Μεταγραφές και αποδεσμεύσεις : Από την Ακρινή έγινε γνωστό πως αποκτήθηκε ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας, Στάθης Αποστολίδης, που ήταν στους Ακρίτες Κοζάνης και επιστρέφει στη γενέτειρά του. Από την άλλη, παρελθόν από την Ακρινή αποτελούν οι ποδοσφαιριστές Μιχάλης Ευθυμιάδης, Λεωνίδας Δημητριάδης και Ηλίας Ατματσίδης.