Αρχική

Αύριο στο γήπεδο του Βατερού ο Μακεδονικός Κοζάνης κόντρα στον Παναθηναϊκό Κ20

Ανοίγει τον χορό των φιλικών προετοιμασίας ο Μακεδονικός αύριο Πέμπτη στις 6.00 το απόγευμα στο γήπεδο του Βατερού.

Οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν σ’ ένα δυνατό πρώτο φιλικό τεστ την ομάδα νέων του Παναθηναϊκού (Κ20). «Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το φιλικό του Μακεδονικού, με την ομάδα του Βαγγέλη Σάμιου και Σπύρου Μαραγκού, είναι επί της ουσίας και η πρώτη «πρόβα» εν όψει του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Κοζάνης  το οποίο θα ξεκινήσει σε 37 ημέρες», αναφέρουν οι υπεύθυνοι της ομάδας. 

Ο τεχνικός κ. Παπακώστας θα έχει τη δυνατότητα να «τεστάρει» τις δυνάμεις της ομάδας του και τον βαθμό ετοιμότητας (αυτή τη χρονική περίοδο) απέναντι σ' έναν σύλλογο με πολύ βαριά φανέλα.
Ασφαλώς και ουδείς μπορεί να πει ότι ο Μακεδονικός θα είναι έτοιμος στο φιλικό απέναντι στους «Πράσινους», και δεν θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί αυτό. Δεν θα ήταν λογικό, αλλά ούτε και είναι το ζητούμενο.
Ο προπονητής του Μακεδονικού, κόντρα σ’ ένα δυνατό αντίπαλο θα έχει  την ευκαιρία να δει  τον «Νέο Μακεδονικό»,  ενώ θα φανούν και οι πρώτες αγωνιστικές εικόνες για τα όσα ζητάει από τους παίκτες του αναφορικά με την νέα ομάδα που "χτίζει", εδώ και 10 ημέρες.