Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της system

19/11/12 Η ομάδα του Μ.Α.Π.Σ. Αγ.Παρασκευής παίρνει το διπλό με 3-5 απέναντι στην ομάδα του Ηρακλή

19/11/12 Αγγλικό σκορ στο Δρέπανο με την ομάδα του Μ.Α.Π.Σ. Αγ.Παρασκευής να παίρνει το διπλό  με 3 – 5 απέναντι στην τοπική ομάδα του Ηρακλή

 
Το 7 στα 7 έκανε το πρωί της Κυριακής 18/11/12 ο Μ.Α.Π.Σ. Αγίας Παρασκευής  στο Δρέπανο απέναντι στην ομάδα του Ηρακλή Δρεπάνου.  Με την έναρξη του αγώνα η ομάδα του Μ.Α.Π.Σ. πίεζε και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 7’ με το Λιόγα που μετά από σουτ η μπάλα έσκασε στο έδαφος αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα κάνοντας το 0-1. Μετά το γκολ η ομάδα της Αγίας Παρασκευής είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία για γκολ. Σε μία ανύποπτη φάση στο 25’ όμως ο Φλώρος Στέλ. έπιασε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή ξεγελώντας τον τερματοφύλακα Χαρέλα και περνώντας η μπάλα κάτω από τα πόδια του έγινε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους. Στο 40’ μετά από κεφαλιά του Καλαμπούκα Ζήση η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και ο Χαρέλας έδιωξε πάνω στη γραμμή. Σκορ ημιχρόνου 0 – 2.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο πρώτο τέταρτο ο Μ.Α.Π.Σ. Αγίας Παρασκευής κατέφερε να σκοράρει άλλες δύο φορές κάνοντας το 0-4 καθαρίζοντας θεωρητικά το παιχνίδι. Μία στο 50’ με το Φλώρο Στελ. μετά από ατομική ενέργεια από αριστερά έφτασε απέναντι στον τερματοφύλακα και με πλασέ στην κλειστή γωνία έκανε το 0-3 και μία στο  55’ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Φλώρος Ευάγ. θα πάρει την κεφαλιά κάνοντας το 0-4. (βίντεο) Ο Ηρακλής όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και μέσα σε ένα τέταρτο μετά από σερί λαθών της άμυνας των φιλοξενουμένων κατάφερε να μειώσει σε 3-4, μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι. Το 1-4  στο 65’ μετά από τετ α τετ του Γαρσπιάν στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Καραλίγκα. Το 2-4 στο 70’  μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γεωργιάδης με  κεφαλιά και στο 75’ ο ίδιος παίκτης με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή το 3-4. Μετά τα 3 γκολ που δέχτηκε η ομάδα της Αγίας Παρασκευής αφυπνιστικέ και πέτυχε 5ο γκολ στο 85’ με τον Καλημέρη με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Ευαγγελόπουλου όπου θα είναι και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Ηρακλής Δρεπάνου – Μ.Α.Π.Σ. Αγίας Παρασκευής 3 – 5

Καλή η διαιτησία του κ.Πανυτσίδη και των βοηθών κ.Μπαλιάκα και κ.Παφυλά.

Γιατρός του αγώνα: Διάφας Αστέριος

Ηρακλής Δρεπάνου(Ιωσιφίδης Νικ.):Χαρέλας, Ποζουκίδης, Τζόικα, Γαρσπιάν, Μεντεσίδης, Βαλτσιώλας, Μωυσίδης Παν(60’  Κουβρακίδης τρ. 75’ Χατζησάββα), Γεωργιάδης, Μωυσίδης Θεο., Καραουλαΐδης(60’ Ελισαίου), Μελίδης

Μ.Α.Π.Σ Αγία Παρασκευής(Καλαμπούκας Γεώργιος) : Καραλίγκας Θωμ., Καλαμπούκας Ιωάν., Λιόγας Δημ., Χαραλαμπίδης Αριστ., Φλώρος Ευάγ.(89’ Λαμπρόπουλος Δημ.), Καλημέρης Αποστ., Μαρκόπουλος Πασ., Φλώρος Στελ.(62’ Στάθης), Κωνσταντινίδης Γρηγ.(85’Καλαμπούκας Δημ), Καλαμπούκας Ζησ., Ευαγγελόπουλος Ευαγ.

Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Ζάμκος Εύαγ., Σκέτας Θωμ., Τσιφτσής Ευάγγ..

Στο πλευρό του Μ.Α.Π.Σ. για ακόμη μία φορά ήταν ο σύνδεσμος της ομάδος BLUE TRAIN και πολλοί άλλοι φίλοι της ομάδας.

 

Εικόνες από το παιχνίδι:

 

                         

 Το 0-4 για το ΜΑΠΣ Αγίας Παρασκευής με το Φλώρο Ευάγγελο και άλλες φάσεις του παιχνιδιού: