Αρχική

3ος Εορδαικός Ημιμαραθώνιος

imimarathoniosΤέσσερις (4) μήνες απέχουν για την μεγαλύτερη γιορτή της Εορδαίας…….Την διεξαγωγή του 3ου Εορδαικού Ημιμαραθωνίου και του αγώνα Δρόμου 8 χλμ..

Οι προετοιμασίες όμως από την Οργανωτική Επιτροπή της Διοργάνωσης έχουν ήδη ξεκινήσει…..

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με τρεις (3) μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά αλλά και διεθνώς….

Την εταιρεία HIGH 5……..
Η High5 είναι μία βρετανική εταιρεία η οποία διοικείται από αθλητές με πολυετή αγωνιστική εμπειρία σε πολλά από τα σκληρότερα events παγκοσμίως. Γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο σημαντική είναι η σωστή διατροφή και τι χρειάζεται για να δημιουργήσεις εξαιρετικά αθλητικά προϊόντα. Χάρη στη συνεργασία της με Πανεπιστήμια και κορυφαίες ερευνητικές ομάδες, έχει καταφέρει να συνδυάσει τις πρακτικές της γνώσεις με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της αθλητική επιστήμης. Το αποτέλεσμα; Τα προϊόντα της βρίσκονται πάντα στην αιχμή της εξέλιξης και πραγματοποιούν αυτό που υπόσχονται. Εν ολίγοις, τα προϊόντα της εγγυόνται μέγιστα αποτελέσματα και επιδόσεις ακόμα και στους σκληρότερους αγώνες.
Tην εταιρεία Quaker:
Μία εταιρεία συνώνυμο των προϊόντων βρώμης με μακρόχρονη παρουσία και παράδοση στην ελληνική αγορά προσφέροντας μία σειρά προϊόντων που συνεχώς εμπλουτίζεται
Την εταιρεία BIOFREEZE EΛΛΑΣ:
Την εταιρεία που παράγει το BIOFREEZE ,το προϊόν που λόγω της μοναδικής του σύνθεσης και του τρόπου δράσης του, ανακουφίζει αποτελεσματικά πόνους μυών και αρθρώσεων βασιζόμενο στις ευεργετικές ιδιότητες της Κρυοθεραπείας η οποία είναι γνωστή και ως «Η ψυχρή μέθοδος» .
Επίσης θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στους βασικούς χορηγούς και υποστηρικτές μας που προέρχονται από την περιοχή μας και χωρίς την συμβολή τους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας μας:
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε. Ηλεκτρικά Είδη | Έπιπλα | Έπιπλα Κουζίνας, Έναν από τους πιο καταξιωμένους και αναγνωρίσιμους επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής
Την εταιρεία ΔΙΟΣ , την μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και εμφιάλωσης μεταλλικού νερού στην Ελλάδα…….
CENTRO Cash& and Carry , ένα από τα μεγαλύτερα Super Market της Δυτικής Μακεδονίας
Την εταιρεία TSIK A.B.E.E . Μία (1) από τις μεγαλύτερες εταιρείες επεξεργασίας και εμπορίας ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων.
Την Αρτοβιομηχανία ΧΑΝΟΓΛΟΥ Α.Ε. την μεγαλύτερη βιομηχανία κριτσινιών στην Δυτική Μακεδονία και μία από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα….
Το Ξενοδοχείο HOTEL PANTELIDIS . Μία (1) από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας……..

ΑUTO GROUP ΓΙΩΒΗ , Το μεγαλύτερο συνεργείο αυτοκινήτων της Δυτικής Μακεδονίας
Tέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλον τον εμπορικό κόσμο της περιοχής μας που μας στήριξε από την πρώτη μέρα που τους το ζητήσαμε!!!!
Και φυσικά τους χορηγούς επικοινωνίας μας www.RunningNews.gr – Τα πάντα για το Τρέξιμο ,http://www.eordaia.org,http://www.neaptolemaidas.gr/,http://e-ptolemeos.gr/ και VIVA Fm
Τους ευχαριστούμε που στέκονται δίπλα μας , αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε ώστε ο 3ος Εορδαικός Ημιμαραθώνιος να εδραιωθεί στις συνειδήσεις όλων των δρομέων ώς ένας από τους καλύτερους πανελλαδικά……

Μου άρεσε(0)Δε μου άρεσε(0)