Αρχική

Φιλικό Κοζάνη – Παναθηναϊκός Κ20 3-1

Ενθαρρυντικά μηνύματα έδωσε η Κοζάνη στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας που έγινε στο γήπεδο Βατερού απέναντι στην ομάδα Κάτω των 20 του Παναθηναϊκού που προετοιμάζεται στο Βελβεντό Κοζάνης.

Οι ερυθρόλευκοι (που αγωνίστηκαν με κιτρινόμαυρα στο φιλικό αυτό) ήταν καλύτεροι από τους νεαρούς αντιπάλους τους κι έχασαν πολλές ευκαιρίες για ευρύτερο σκορ.

Το 1-0 για την Κοζάνη έγινε στο 8′ μετά από σέντρα του Πιπινίκα και σουτ του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Στο 37′ η Κ-20 του Παναθηναϊκού ισοφάρισε μετά από φάουλ του Μιρθιανού και κοντινή κεφαλιά του Μάϊκ Νιούμαν (γιός του παλιού προπονητή μπάσκετ του ΠΑΟΚ, του Αμερικανού Τζον Νιούμαν).

Στο δεύτερο μέρος η Κοζάνη πήρε τη νίκη με δύο ωραία γκολ του Γιάννη Τσικόπουλου που επανεμφανίστηκε στα γήπεδα μετά τον τραυματισμό του που τον κράτησε έξω όλη την περυσινή σαιζόν.

Στο 52′ ωραία πάσα του Κ. Παπαδόπουλου στον Γιάννη Τσικόπουλο που από πλάγια δεξιά με δυνατό σουτ έκανε το 2-1.

Στο 70′ παρόμοια φάση, με ωραία μπαλιά του έμπειρου Προβίδα και νέο δυνατό σουτ του Γιάννη Τσικόπουλου από δεξιά για το 3-1.

Η Κοζάνη δημιούργησε και έχασε πολλές καλές ευκαιρίες για να σημειώσει περισσότερα γκολ.

Στο πρώτο μέρος ευκαιρίες έχασαν ο Πιπινίκας στο 2′, στο 42′ και στο 44′, ο Ντεμιράϊ στο 18′ και ο Ταφαρλής στο 40′, ενώ στο δεύτερο καλές στιγμές είχαν ο Γ. Τσικόπουλος στο 50′ και ο Προβίδας στο 60′ (και οι δύο έκαναν ωραία σουτ μόλις άουτ).

ΚΟΖΑΝΗ (Παρασκευάς): Γκαραβέλης (46′ Κοκκινίδης), Μπουλγκουρίδης (65′ Μπέμπης), Τραυλός (46′ Συμεωνίδης), Η. Τσικόπουλος (63′ Κουτσομήτρος), Κάλφας (46′ Μαλούτας), Καραμπατζάκης, Χαματάϊ (46′ Στεργιόπουλος), Ντεμιράϊ (46′ Γιάννης Τσικόπουλος), Πιπινίκας (46′ Προβίδας), Ταφαρλής (55′ Κεϊσογλου, 75′ Σαμαράς), Κυρ. Παπαδόπουλος (75′ Δάμου).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ-20 (Μαραγκός/Σάμιος): Γκέκας, Ξηρός, Τζανουλίνος, Αρναούτογλου, Μιρθιανός, Βασ. Αγγελόπουλος (46′ Αθανασόπουλος), Νιούμαν, Μαλντίν, Γεωργ. Αγγελόπουλος, Γεροκωνσταντής (46′ Ζαφειράκης), Χαλκιαδάκης.

Διαιτητές: Τσιμεντερίδης, Σουλίδης, Τζουβάρας.

Δείτε φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι στο group της ομάδας στο facebook εδώ.