Αρχική

Φιέστα ανόδου έκανε ο Κεραυνός Πετρανών-Στη Β΄ΕΠΣ Κοζάνης από τη νέα χρονιά (φωτο)

Φιέστα ανόδου έκανε σήμερα Κυριακή 4 Μαΐου στο γήπεδό της η ομάδα του Κεραυνού Πετρανών, καθώς από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στη Β΄ΕΠΣ Κοζάνης «παρέα…», με τον Ιωνικό Βαθυλάκκου που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας, αλλά και την Άνω Κώμη που τερμάτισε στη δεύτερη θέση.
 Τα Πετρανά ήταν η τρίτη ομάδα που πήρε το «εισιτήριο» ανόδου, επιστρέφοντας στη Β΄ΕΠΣ Κοζάνης. 


Σήμερα τελευταία αγωνιστική σε ένα παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογική σημασία ο Κεραυνός, ήταν πραγματικός «Κεραυνός», κερδίζοντας τη Δράση Τσοτυλίου με 5-0. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού ακολούθησε ένα μικρό γλέντι, όπου συμμετείχαν ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι και ο κόσμος της ομάδας που άνοιξε σαμπάνιες… Η διοίκηση πρόσφερε κεμπάπ, σουβλάκια και μπύρες, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους και τον κόσμο. 
Ο πρόεδρος της ομάδας Κοσμάς Κελεντεριάδης τόνισε στο Kozan.gr: «Έφτασε η στιγμή της δικαίωσης, των παικτών, του προπονητή κ. Παναγιώτη Ευαγγελιστή, των παραγόντων, των φιλάθλων και όλων εκείνων που μπροστά και πίσω από αυτή την ομάδα, βοήθησαν ο κάθε ένας με το δικό του μοναδικό τρόπο για να φτάσουμε μετά από πολλά χρονιά να πανηγυρίζουμε την άνοδο της στην επόμενη κατηγορία». 
Θανάσης Τέγος