Αρχική

ΦΕΑ – Παπάγου: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Τις δηλώσεις τους μετά το πέρας του δεύτερου χρονικά ημιτελικού του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ των ΦΕΑ Ν.Φ/Ν.Χ και ΑΣ Παπάγου έκαναν οι Ανδρέας Καρακατσάνης και Λευτέρης Καραλευθέρης από μεριάς των πρώτων αλλά και οι Μιχάλης Κουρής και Στέφανος Σολωμός από πλευράς των τελευταίων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Ανδρέας Καρακατσάνης (βοηθός προπονητή ΦΕΑ): «Έπαιξε ρόλο η ενέργεια που είχαμε στην άμυνα. Ειχαμε πει να μην παίζουμε παθητικά στην άμυνα και μας βγήκε. Βάλαμε μεγάλα σουτ στην επίθεση και είχαμε υπομονή. Είναι μια μεγάλη πρόσκληση που θα παίξουμε στο ΟΑΚΑ. Θα κοιτάξουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και αν κερδίσουμε θα είναι κάτι πολύ ευχάριστο».

Λευτέρης Καραλευθέρης (αθλητης ΦΕΑ): «Συγχαρητήρια στην ομάδα. Επρεπε να σπάσει η παράδοση που είχαμε με τον Παπάγου. Μπράβο σε όλους. Η νίκη ανήκει στην ομάδα. Είναι ονειρικό να παίξουμε στο ΟΑΚΑ και τεράστια τιμή. Εύχομαι να ευχαριστηθούμε και οι δύο ομάδες το παιχνίδι».

Μιχάλης Κουρής (προπονητής Παπάγου): «Κολλήσαμε στην ζώνη αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Δεν είχαμε πάθος και ενέργεια. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Στόχος μας να σωθούμε στο πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που γέμισε στο γήπεδο. Βγάζουμε υγεία και έχουμε φέρει τον κόσμο πίσω στο γήπεδο μας. Τους ευχαριστούμε. Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα».

Στέφανος Σολωμός (αθλητής Παπάγου): «Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 40 λεπτά. Εμείς το πληρώσαμε και δώσαμε το δικαίωμα στη ΦΕΑ. Μας ενόχλησε η ήττα, αλλά στόχος μας είναι η σωτηρία. Είναι μια εξαιρετική διοργάνωση. Για μας ήταν μόνο χαρά που παίξαμε και στεναχωριέμαι μου δεν θα είμαστε το Σάββατο στον τελικό».

The post ΦΕΑ – Παπάγου: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών appeared first on Basketblog.