Αρχική

Υπέγραψε στον Μακεδονικό ο κοζανίτης Δημήτρης Ουνγιαλίδης

Υπέγραψε στον Μακεδονικό ο κοζανίτης Δημήτρης Ουνγιαλίδης

Η ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ουνγιαλίδη!

Ο 28χρονος (24/10/1994) Κοζανίτης αριστερός μπακ αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν στον Πανδραμαϊκό, ο οποίος πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής. Η καριέρα του Ουνγιαλίδη ξεκίνησε στον Μακεδονικό Κοζάνης, πριν μεταπηδήσει στην ΠΑΕ Βέροια αγωνιζόμενος στην Κ20 των Ημαθιωτών. Σε ηλικία 20 ετών ήταν βασικός στη Ζάκυνθο (Football League – Βόρειος Όμιλος), ενώ το 2015 αποκτήθηκε από την ΑΕΛ Καλλονή, μπαίνοντας στο ρόστερ μιας ομάδας Super League 2 (είχε δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας).

Επέστρεψε στην Football League αρχικά για λογαριασμό του Αγροτικού Αστέρα και έπειτα της Βέροιας, μετά την διάλυση της οποίας μετακινήθηκε στον Βόλος ΝΠΣ, πανηγυρίζοντας την άνοδο από την Γ Εθνική στην Football League, παραμένοντας ως βασικό στέλεχος του ρόστερ και την επόμενη σεζόν. Ακολούθησαν δύο χρόνια στα Χανιά (Super League 2), πριν επιστρέψει στην βόρεια Ελλάδα για να αναλάβει την αριστερή πλευρά της άμυνας της περυσινής Ξάνθης (Super League 2).

Στον Μακεδονικό, ο Ουνγιαλίδης συναντά και πάλι τον Γουναρίδη (συνυπήρξαν στον Αγροτικό Αστέρα), τον Παναγιωτούδη, τον οποίο είχε ως συμπαίκτη καθόλη την διάρκεια της διετούς παραμονής του στην Κρήτη, καθώς και τον Τσιλιγγίρη, με τον οποίο συνεργάζονταν τακτικά πέρυσι στην ομάδα της Ξάνθης.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός καλωσορίζει τον Δημήτρη στη μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγιή και επιτυχημένη θητεία με τα χρώματα της ομάδας μας!