Αρχική

Τσαριτσάνη-Κοζάνη 1-1

Ισόπαλο με 1-1 τελείωσε το ντέρμπυ ανάμεσα στους διώκτες της Α.Ε. Λάρισας, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης (που βρισκόταν στην 2η θέση) και την Κοζάνη (που βρισκόταν στην 3η) στα πλαίσια της 24η αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ” Εθνικής.

Το αποτέλεσμα αυτό ευνοεί την Α.Ε.Λ. που αν την ερχόμενη Τετάρτη 9-4-2014 κερδίσει την Δόξα Πενταλόφου (στον εξ” αναβολής αγώνα λόγω του τελικού Κυπέλλου Γ” Εθνικής που κατέκτησαν οι «βυσσινί») θα ξεφύγει με 8 και 10 βαθμούς αντίστοιχα.

Η Κοζάνη ήταν αξιόμαχη στον πολύ καλό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Τσαριτσάνης, πήρε το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ισοφαρίστηκε νωρίς στο δεύτερο.

Στο πρώτο μέρος η καλύτερη στιγμή ανήκε στους ερυθρόλευκους όταν στο 40′ ο Νούσιας απέκρουσε δύσκολα κεφαλιά του Πιπινίκα από κοντά.

Νωρίτερα ο τερματοφύλακας της Κοζάνης Αμπατζίδης είπε «όχι» σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, σε σουτ των Κουλτσιάκη και Χάμου και σε κεφαλιά του Καλπία.

Στο 47′ (του πρώτου μέρους) η Κοζάνη προηγήθηκε με πλασέ του Σκέρντι Χαματάϊ μετά από σέντρα του Βασίλιεβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, είχαν κάποια καλά διαστήματα, με την Κοζάνη από την πλευρά της να παλεύει το παιχνίδι και τελικά να φεύγει με τον ένα βαθμό.

Στο 52′ ο Οικονόμος ισοφάρισε σε 1-1 όταν ο Αμπατζίδης απέκρουσε κεφαλιά του Κουλτσιάκη και στην επαναφορά ο Δημήτρης Σκλάβος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 83′ δυνατό φάουλ του Κουμπούρα βρήκε το δοκάρι της Κοζάνης, στην καλύτερη στιγμή του δευτέρου μέρους.

Παράπονα από την διαιτησία έχει η Κοζάνη καθώς διαμαρτύρεται για δύο φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο, μία περίπτωση πέναλτυ (τράβηγμα στον Ταφαρλή) κι ένα οφσάϊντ που δόθηκε στον Γιάννη Τσικόπουλο την ώρα που ήταν έτοιμος να πλασάρει.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Διον. Παναγιώτου (46′ Πρικάκης), Καρακώστας, Κολιός, Κουμπούρας, Καλπίας, Τόλιος (65′ Καραγκούνης), Σκλάβος, Κουλτσιάκης, Χάμος (87′ Μπάμπαλης), Γκουντρουμπής.

ΚΟΖΑΝΗ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Αμπατζίδης, Μπουλγκουρίδης, Τραυλός, Βασίλιεβιτς, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Χαματάϊ (74′ Μαλούτας), Ντεμιράϊ (62′ Γιάννης Τσικόπουλος), Πιπινίκας (86′ Κουτσομήτρος), Ταφαρλής, Δημ. Παπαδόπουλος.

Διαιτητής: Σελεμίδης (Πέλλας).
Βοηθοί: Σίπκας, Δεμερτζής (Πέλλας).

Φωτογραφίες Γιώργος Μπάμπαλης, http://www.radioelassona.gr

2013-14 Οικονόμος Τσαριτσάνης - Κοζάνη 1-1

2013-14 Οικονόμος Τσαριτσάνης – Κοζάνη 1-1

2013-14 Οικονόμος Τσαριτσάνης - Κοζάνη 1-1

2013-14 Οικονόμος Τσαριτσάνης – Κοζάνη 1-1

2013-14 Οικονόμος Τσαριτσάνης - Κοζάνη 1-1

2013-14 Οικονόμος Τσαριτσάνης – Κοζάνη 1-1

2013-14 Οικονόμος Τσαριτσάνης - Κοζάνη 1-1

2013-14 Οικονόμος Τσαριτσάνης – Κοζάνη 1-1