Αρχική

Τριπλή βράβευση από την Ομοσπονδία Πυγμαχίας Ελλάδος στο τμήμα Πυγμαχίας του Εθνικού Κοζάνης.

ethnikosΜεγάλη διάκριση για την πόλη της Κοζάνης και το τμήμα πυγμαχίας του Εθνικού είχαμε στην ετήσια κοπή πίτας της Ε.Ο.Π., που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν:

1)     Η ομάδα πυγμαχίας του Εθνικού για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στη γενική βαθμολογία όλων των πρωταθλημάτων (παίδων, νέων, ανδρών κατά το έτος 2013)

2)    Ο Πολυνείκης Καλαμάρας, αθλητής του Εθνικού, για την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά «Χρυσά Γάντια» στο Νόβισατ της Σερβίας, τη δεύτερη θέση στο διεθνές τουρνουά «Ποζνιάσκας» στο Βίλνιους της Λιθουανίας, πρώτη θέση στο πανελλήνιο Νέων 2013, πρώτη θέση πανελλήνιο Ανδρών 2013.

3)    Ο  Σταύρος  Καλαμάρας προπονητής του συλλόγου, για την αξιολόγηση του από την παγκόσμια ομοσπονδία πυγμαχίας Α.Ι.Β.Α ως διεθνής προπονητής τριών αστέρων, διάκριση που κατέχουν μόνο τρείς προπονητές πυγμαχίας σε ολόκληρη τη Ελληνική επικράτεια.

Τέλος  στην ετήσια κοπή της πίτας από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, παραβρέθηκαν ο συντοπίτης μας πρόεδρος της Ε.Ο.Π. κ. Γαζής Κωνσταντίνος, η γενική γραμματέας αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου, καθώς παράγοντες και αθλητές, από διάφορες ομοσπονδίες.