Αρχική

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας στο Φεστιβάλ Ναυπλίου

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας στο Φεστιβάλ Ναυπλίου

Μία καταπληκτική εμφάνιση στο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπλίου “ARTIVA” 2022 πραγματοποίησαν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 οι μαθήτριες της Χορωδίας Ευρωπαϊκής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση της καθηγήτριας κ. Νικολέτας Παπάζογλου και τη συνοδεία πιάνου της καθηγήτριας κ. Ρόζας Μισδραχή. Με ένα πλούσιο και ποικίλο ρεπερτόριο, υψηλής δυσκολίας εντυπωσίασαν το κοινό και απέσπασαν ένα παρατεταμένο και θερμό χειροκρότημα.

[gallery columns="2" size="medium" ids="236503,236502"]

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» συγχαίρει θερμά την καθηγήτρια κ. Νικολέτα Παπάζογλου για την υπέροχη και υψηλού επιπέδου εργασία της με τις μαθήτριες καθώς και την εμπνευσμένη επιλογή και άριστη εκτέλεση των κομματιών. Συγχαίρει θερμά την καθηγήτρια κ. Ρόζα Μισδραχή για την εκτέλεση του πιανιστικού μέρους και την εξαιρετική υποστήριξη της χορωδίας.  Συγχαίρει τις μαθήτριες: Γκουτζιαμάνη Φωτεινή, Καραμάνη Φωτεινή, Θεοδωροπούλου Ζωή, Λάτσιου Ροζάνα, Κούσκουρα Στέλλα, Λεζγίδου Ελένη, Δραγώγια Παναγιώτα, Ρόβα Κλειώ, Τσιάλτα Κατερίνα, Ώττα Αλεξάνδρα, Πάϊκου Κατερίνα, Γκατζιούφα Ευαγγελία, Μιχαηλίδου Μαρία, Σταμπολίδου Μαρία- Μαγδαλινή, Σφενδώνη Μαρία, Νιανιάκα Μαρία, Ζαγκουντίνου Αλεξάνδρα, Γκούβα Δήμητρα, Μαλλού Ελένη, Παπαδημητρίου-Τσαλκάκη Μαρία, Ματιάκη Γεωργία- Ελένη, Γεωργοπούλου Δήμητρα, Αρβανίτη Βάλια, Τζήκα Αντωνία, Πούλκαρη Άρτεμη και Ζαγιέντ Παντόγλου Ελένη Αμάντα  για την άριστη εκτέλεση και την ανυπέρβλητη προσπάθεια, τη διάθεση για συνεχή μάθηση και  δημιουργία μέσα από το Χορωδιακό Σύνολο. Συγχαίρει τον μαθητή της τάξης των κρουστών του σχολείου Γεώργιο Γκουτζιαμάνη, για τη συμμετοχή και την άρτια εκτέλεση του μέρους των κρουστών.

Τέλος ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για την διοργάνωση της συμμετοχής στο χορωδιακό φεστιβάλ , την συνεχή και αμέριστη συμπαράσταση σε όλη τη διάρκεια του αλλά και στην καθημερινότητα του σχολείου, όπου αυτό είναι απαραίτητο.