Αρχική

Τελικό με την πρώτη ο Τεντόγλου - «Έτρεμαν τα πόδια μου» | βίντεο

Είτε αγωνίζεται στο πανελήνιο στην Ελλάδα, είτε στο παγκόσμιο στο Κάλι, ο Μίλτος Τεντόγλου συνεχίζει να εκπλήσσει με τον ίδιο τρόπο. Πρόκριση στον τελικό με την πρώτη!Με ευνοϊκό άνεμο 0.8 μέτρα, ο Γρεβενιώτης αθλητής προσγειώθηκε στα 7.57μ. (12 εκατοστά κάτω από το ατομικό του ρεκόρ) και ξεπερνώντας το όριο (7.45μ.) πήρε πρώτος από όλους την πρόκριση για τον τελικό.

Πρώτη φορά στην Εθνική, πρώτη μεγάλη διοργάνωση, πρώτο άλμα, πρώτος στον τελικό. Όλα αυτά από τον φοβερό Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε στο Sportsfeed πως την ώρα του άλματος, έτρεμε ολόκληρος και ένοιωθε να καταρρέουν τα πόδια του. 

O Γρεβενιώτης αθλητής θα αγωνιστεί τα ξημερώματα της Παρασκευής (02:30) στον τελικό του μήκους, όπου προκρίθηκε με την τέταρτη καλύτερη επίδοση. Μάλιστα μόνο αυτός και ο Κουβανός (Νο1 στον κόσμο) Μαϊκέλ Μάσο τα κατάφεραν με ένα άλμα (ο Κουβανός έκανε 7.51μ.). Μιλώντας στο Sportsfeed ο Τεντόγλου αποκάλυψε πως μόνο χαλαρός δεν ήταν κατά τη διάρκεια του αγώνα. «Τα πόδια που έτρεμαν τόσο πολύ που δεν μπορούσα ούτε εγώ ο ίδιος να το πιστέψω. Νόμιζα ότι θα καταρρεύσω από το άγχος. Δεν μπορούσα να τρέξω!» δήλωσε ο Τεντόγλου και συμπλήρωσε. «Έσφιξα πάρα πολύ την ώρα του άλματος αλλά κατάφερα να πιάσω το όριο με την πρώτη. Ελπίζω στον αυριανό τελικό να χαλαρώσω και να τα πάω καλά».του Σούλη Μέζου