Αρχική

Σύσφιξη σχέσεων του Γ.Σ. Κοζάνης με τον Γ.Σ. Γρεβενών

Ο κ. ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
 του Γ.Σ.Γρεβενών (δεξιά στη φωτο)
Στα πλαίσια της πολιτικής της εξωστρέφειας που εφαρμόζει η Διοίκηση του Δ.Παφίλη έγινε μετά το Πάσχα μια συνάντηση πολύ εποικοδομητική, μια συνάντηση ουσίας όπου σε πολύ φιλικό κλίμα βρέθηκαν στα Γρεβενά και τα είπαν ο Κ.Κυριάκου από το Δ.Σ. του  Γ.Σ.Γρεβενών και οι κ.κ. Δ.Παφίλης και Δ.Τσιόπουλος από την πλευρά του Δ.Σ. του Γ.Σ.Κοζάνης.

 

Η ατζέντα της συνάντησης ήταν ανοιχτή τα θέματα λίγο πολύ γνωστά αφού αφορούσαν στο βόλεϊ και φυσικά έγινε πολύ και σημαντική πρόοδος στο ζήτημα που ταλανίζει εδώ και χρόνια το σύλλογό μας. Και αυτό δεν είναι άλλο από το θέμα της εξωστρέφειας του σωματείου. Τα προηγούμενα χρόνια η αλήθεια είναι ότι ο Σύλλογός μας κάθε χρόνο και περισσότερο αυτοπεριοριζόταν, κλεινόταν στο καβούκι του, περιχαρακωνόταν και ομφαλοσκοπούσε. Η διοίκηση του Δ.Παφίλη έχει άλλη αντίληψη.
 Είναι υπέρ των καλών σχέσεων πρώτα με τις αρχές του τόπου, με τους άλλους συλλόγους της πόλης, με την ΕΟΠΕ, με την ΕΣΠΕΜ, με ομάδες από όλους τους γύρω Νομούς, με το Σύνδεσμο Διαιτητών και γενικά με όλο το φάσμα που περιλαμβάνεται στον όρο «βόλεϊ». Και αυτή τη νέα φιλοσοφία ο Πρόεδρος δεν αρκείται μόνο να την περάσει στους συνεργάτες του, αλλά την κάνει και πράξη.
Το άνοιγμα προς την ομάδα Πάνθηρες είναι αποτέλεσμα αυτής της εξωστρέφειας. Το άνοιγμα προς την ομάδα των Γρεβενών και για πρώτη φορά η συμμετοχή της ομάδας μας σε τουρνουά που έγινε στα Γρεβενά, επίσης είναι αποτέλεσμα αυτής της εξωστρέφειας. Στη διάρκεια της κουβέντας για το θέμα αυτό  ο κ. Κυριάκου έδειξε να αιφνιδιάζεται ευχάριστα από αυτή την αλλαγή πολιτικής του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και υποσχέθηκε πως από την πλευρά του θα είναι κοντά σε όλες τις παρόμοιες πρωτοβουλίες που θα πάρει στο μέλλον η ομάδα μας.
Στα πλαίσια αυτά έγινε και η συνάντηση των Δ.Παφίλη και Δ.Τσιόπουλου με τον κ. Κώστα Κυριάκου. Στη συνάντηση αυτή για οικογενειακούς του λόγους δεν παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Γρεβενών κ. Ι.Τόλιος. Στη μακρά είναι αλήθεια κουβέντα των 3 ανδρών αναλύθηκαν σχεδόν όλα τα καυτά θέματα που αφορούν στο βόλεϊ στην ανάπτυξή του στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και στην εξεύρεση τρόπων για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα των ομάδων όσο η κρίση αυτή ταλανίζει όλο και περισσότερους ανθρώπους.
Οι παράγοντες των δύο Συλλόγων συζήτησαν διεξοδικά και για κοινές δράσεις που μπορούν και πρέπει να αναβαθμίσουν το βόλεϊ στη Δυτική Μακεδονία, αντάλλαξαν απόψεις για τους τρόπους μεγαλύτερης δραστηριοποίησης στον τομέα της ανάπτυξης των τμημάτων υποδομής, ενώ παράλληλα συζήτησαν το ενδεχόμενο σε συνεργασία με την ΕΣΠΕΜ και την ΕΟΠΕ να προσπαθήσουν από την πλευρά τους να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο στα παιχνίδια του βόλεϊ, διοργανώνοντας ίσως και κάποιο μεγάλο τουρνουά ή φιλοξενώντας κάποιο final four σε Πανελλαδικό επίπεδο.
Δελτίο τύπου Γ.Σ. Κοζάνης