Αρχική

Συμμετοχή Γκάλφα στο 2ο Σπριντ Μετεώρων

Πλατής - ΓκάλφαςΧωρίς... ανάσα ο Νίκος Γκάλφας συνεχίζει τις συμμετοχές ως συνοδηγός αλλάζοντας τεραίν αυτή τη φορά. Το 2ο Ράλλυ Σπριντ Μετεώρων διοργανώθηκε στις 23 Ιουνίου σε μια καταπληκτική χωμάτινη ειδική διαδρομή που έγινε 3 φορές κοντά στην Καλαμπάκα.

Ο Νίκος έκατσε στα δεξιά του Χρήστου Πλατή για πρώτη φορά στο Toytota Starlet KP60 που αγωνίζεται σαν ιστορικό αυτοκίνητο. Ο γνωστός οδηγός από την Αθήνα συνεργάστηκε με το Νίκο για μπορέσει να συμμετέχει σε αυτό τον αγώνα που πέρυσι είχε δει σαν θεατής. Οδηγός και συνοδηγός συνεργάστηκαν γρήγορα αφού ο τρόπος που γράφει και διαβάζει ο κάθε οδηγός διαφέρει. Δουλειά του συνοδηγού είναι να προσαρμοστεί άμεσα στις ανάγκες του οδηγού που πρέπει να ακούει τη σωστή εντολή στο σωστό χρόνο και με το σωστό... χρωματισμό!

Τελικά η συνεργασία αποδείχτηκε άψογη αφού κατάφεραν με ένα αυτοκίνητο των 1300 κε να είναι δεύτεροι στην κατάταξη των ιστορικών και στη δέκατη θέση γενικής του αγώνα που είχε 29 πολύ δυνατές συμμετοχές. Δεν είναι τυχαίο που είδαμε πολλά αυτοκίνητα που συμμετείχαν στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις.

Στον αγώνα βρέθηκαν ως θεατές και μέλη του ΣΜΑΚ όπως και ο Πρόεδρος.