Αρχική

Στον όμιλο με τη Λάρισα η Κοζάνη-τι δηλώνει στο kozan.gr ο προπονητής της ομάδας κ. Γιάννης Παρασκευάς

paraskeuas Στον όμιλο (Δεύτερο) με την πρωταθλήτρια Ελλάδος Λάρισα (1988), θα είναι τελικά η Κοζάνη, αφού πριν από μια ώρα έγινε ο καταρτισμός των ομίλων της Γ΄ Εθνικής στη Φλώρινα.

Επίσης η «ερυθρόλευκη» ομάδα θα αντιμετωπίσει δυνατές ομάδες της Θεσσαλονίκης όπως τον Καμπανιακό, το Κορδελιό, αλλά και τη Δόξα Πενταλόφου. Οι ομάδες της Πιερίας και της Ημαθίας που ήταν με την Κοζάνη στον περσινό όμιλο της Δ΄Εθνικής δεν είναι πλέον στο δικό μας όμιλο, ενώ οι υπόλοιπες της Δυτικής Μακεδονίας Καστοριά, Κάστορας και Πυρσός Γρεβενών θα είναι κανονικά. Να σημειωθεί ακόμη πως η Κοζάνη θα αναγκαστεί να ταξιδέψει 2 φορές στο Ιόνιο, αφού στον όμιλό της θα είναι Όλυµπος Κέρκυρας και ο Τυληκράτης Λευκάδας. Ο προπονητής της Κοζάνης κ. Γιάννης Παρασκευάς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το kozan.gr, παραδέχτηκε πως φαβορί είναι η Λάρισα, αφού όπως είπε: «έχει αυτόν τον υπέροχο κόσμο στο πλευρό της, αλλά και είναι μια ιστορική ομάδα που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλα Ελλάδος».

Ωστόσο ο τεχνικός της Κοζάνης δήλωσε πως «ο στόχος δεν αλλάζει για μας. Μιλήσαμε για πρωταθλητισμό και συνεχίζουμε να έχουμε αυτόν τον στόχο», είπε χαρακτηριστικά. Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες ομάδες και ιδιαίτερα της Ηπείρου και του Ιονίου ο κ. Παρασκευάς σχολίασε πως: «δεν τις γνωρίζουμε αυτές τις ομάδες, αλλά υπάρχει ο χρόνος ώστε να πάρουμε κάποιες πληροφορίες και να μπορέσουμε να αποσπάσουμε θετικά αποτελέσματα όταν συναντηθούμε. Γενικά πάντως είμαι αισιόδοξος, αφού έχω στη διάθεση μου καλούς ποδοσφαιριστές που προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό».

Αναλυτικά οι ομάδες του 2ου ομίλου:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Καστοριά, Κάστορας
ΚΟΖΑΝΗ: Κοζάνη
ΠΡΕΒΕΖΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ: Κεραυνός Θεσπρωτικού, Εθνικός Φιλιππιάδας, Τηλυκράτης Λευκάδας, Πρέβεζα
ΚΕΡΚΥΡΑ: Ολυµπος Κέρκυρας
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: Θεσπρωτός
ΗΠΕΙΡΟΣ: Δόξα Κρανούλας
ΓΡΕΒΕΝΑ: Πυρσός Γρεβενών
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Καµπανιακός, Οδυσσέας Κορδελιού, Δόξα Πενταλόφου
ΛΑΡΙΣΑ: ΑΕΛ, Οικονόµος Τσαριτσάνης

Ρεπορτάζ: Θανάσης Τέγος