Αρχική

Στον “αέρα” ο τελικός κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Κοζάνης, Αλιάκμων Αιανής – Μακεδονικός Φούφα, μετά τις απαιτήσεις του Δήμου Κοζάνης

eps_kozanisΑπρόβλεπτες διαστάσεις λαμβάνει η διαμάχη που φαίνεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον   Αλιάκμων Αιανής, το Μακεδονικό Φούφα (οι φιναλίστ του κυπέλλου) από τη μια και τον ΟΑΠΝ και κατ΄ επέκταση το δήμο Κοζάνης από την άλλη.

Αιτία αποτελεί η απόφαση του δεύτερου να ζητήσει το 15% επί των ακαθαρίστων εσόδων !!!! του τελικού από το κάθε φιναλίστ για να παραχωρήσει το Δημοτικό Στάδιο.

Κάτι που βρίσκει άκρως αντίθετα τα 2 σωματεία αφού το θεωρούν αν μη τι άλλο υπερβολικό.

Τη Τετάρτη το πρωί μάλιστα η διοίκηση της Αιανής συναντήθηκε με το δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη  και εκεί με έκπληξη άκουσαν πως η απαίτηση του δήμου είναι απόλυτα φυσιολογική και ότι δεν θα κάνει βήμα πίσω.

Οι υπεύθυνοι της Αιανής έφυγαν ανάστατοι από τη συνάντηση και ήταν έτοιμοι να βγάλουν σκληρή ανακοίνωση αλλά τελικά η παρέμβαση του προέδρου της Ε.Π.Σ. Κοζάνης  Χρήστου Σάββα ανέβαλε λίγο τις εξελίξεις.

Οι άνθρωποι του Αλιάκμονα θεωρούν πως τη στιγμή που άλλες πόλεις προσπαθούν να φέρουν μεγάλες διοργανώσεις, η Κοζάνη με τέτοιες ενέργειες   τις διώχνει και συμπλήρωναν λέγοντας πως αν ο δήμος συνεχίσει έτσι θα  βάλει  μια πόλη 2000 κατοίκων απέναντι του με ότι συνεπακόλουθο θα έχει αυτό.

Πραγματικά έχει προκύψει ένα μεγάλο θέμα αφού τη στιγμή που οι 2 ομάδες περιμένουν να έχουν κάποιο οικονομική βοήθεια από τον τελικό ,έρχεται ο δήμος και  ζητάει αυτό το αντίτιμο για τη χρήση του γηπέδου.

Οι 2 ομάδες να σημειώσουμε  δεν αρνούνται να δώσουν ένα ποσό εφάπαξ  για τα λειτουργικά έξοδα του γηπέδου.

Πρόταση του Αλιάκμονα Αιανής, εάν τελικά ο Δήμος Κοζάνης δεν υποχωρήσει ο τελικός κυπέλλου να διεξαχθεί η στην Πτολεμαΐδα ή στα Σέρβια.

http://matiesstasport.blogspot.gr/2015/02/blog-post_37.html