Αρχική

Στην Εθνική Νεανίδων (ΒόλεΪ Μπολ) η Ελένη Ιωαν. Γκοβεδάρου του Γ.Σ. Κοζάνης.

photo: Η Ελένη Γκοβεδάρου πρώτη από αριστερά (όρθιες) 
με την ομάδα των κορασίδων του ΓΣ Κοζάνης 
και τον προπονητή της Δημήτρη Τιτέλη.
Την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012 θα ξεκινήσει η συγκεντρωτική προετοιμασία της εθνικής ομάδα των νεανίδων, στο πρότυπο αθλητικό κέντρο «Ατέρμων», εν όψει των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Ρουμανία (11-15/4). Στα πλαίσια της προετοιμασίας, η «γαλανόλευκη» θα μεταβεί στη Βουλγαρία το διάστημα 1-4 Απριλίου για να δώσει φιλικούς αγώνες με την αντίστοιχη εθνική ομάδα της χώρας.
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κάλεσε για την προετοιμασία τις: Κωνσταντινίδου Λαμπρινή, Αρτακιανού Μαρία-Ελένη (Γ.Σ. Ηρακλής), Γκοβεδάρου Ελένη (ΓΣ Κοζάνης), Εμμανουηλίδου Αγγελική-Μελίνα (Α.Γ.Σ. Άρτεμις), Χρηστινίδου Σουλτάνα, Χατζηευστρατιάδου Ειρήνη, Στράντζαλη Όλγα, Καλανταρίδου Αλεξία, Μυρίδου Μαρία (Α.Π.Σ. Αίας), Βασιλαντωνάκη Ανθή, (Ένωση Βύρωνα), Σωτηρίου Μαρία (Α.Ο. Ηλυσιακός), Βαρουδάκη Δάφνη (Ηρακλής Κηφισιάς), Μαδένογλου Ειρήνη-Μαρίνα, Μπέη Ελένη (ΕΑ Λαρίσης), Πολυνοπούλου Ιωάννα-Λαμπρινή (ΜΑΣ Νέα Γενεά).
Η αθλήτρια του ΓΣ Κοζάνης Ελένη Γκοβεδάρου είναι μέσα στις επιλογές του προπονητή Δημήτρη Φλώρου, που αν και μικρότερης ηλικίας , μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τόσο στις προπονήσεις του κλιμακίου της ΕΣΠΕΜ όσο και στους αγώνες που έδωσε με άλλες Ενώσεις ανάγκασε τον Εθνικό προπονητή να την καλέσει  στην Εθνική Νεανίδων.
Η 15χρονη αθλήτρια είναι η μοναδική αθλήτρια που καλείται  από την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας και αυτό και μόνο δείχνει την τεράστια επιτυχία τόσο για την ίδια την αθλήτρια όσο και για τον ΓΣ Κοζάνης που για  μια ακόμη φορά δίνει αθλήτρια σε Εθνική ομάδα.
Η Ελένη Γκοβεδάρου   είναι η συνέχεια της παράδοσης του Συλλόγου μας, αθλήτριες του να είναι μέλη Εθνικών ομάδων, όπως της Διάφα Νικολέτας, της Ελένης Τσανακτσή, της  Κατερίνας Αλτίνη, και μας αναγκάζει  να δουλέψουμε με ακόμη περισσότερο ζήλο και να προωθούμε αθλήτριες σε μεγαλύτερες   κατηγορίες του Συλλόγου και  όχι μόνον αλλά και σε Εθνικές κατηγορίες όπως την Δημουλά-ΟΣΦΠ,,Ντούλε-ΠΑΟ,Μουρζάκου-ΒΡΙΛΗΣΙΑ, Αλτίνη-ΕΟΣ, Δραγουμάνου-ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ,ΕΑΡΙΝΟ , Τζιούτζιου-ΧΑΝΘ,Κόλλια,Γκουντιού Ολ.,Γκουντιού Αλ.,-ΑΡΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ), Δαδαμόγια Εαρινό-ΒΑΟ, Χανταβαρίδου ΜΕΝΤ.