Αρχική

Σερβία – Τουρκία 77-76: Σερβικό δώρο πρόκρισης στην Ελλάδα!

Δώρο της Σερβίας στην Ελλάδα! Η Σερβία (5-3) έκανε το χρέος της κόντρα στην Τουρκία (3-5) το βράδυ της Δευτέρας (14/11) και κερδίζοντας τη γειτονική μας χώρα με 77-76 για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 έδωσε στη χώρα μας τη δυνατότητα σε περίπτωση νίκης στον αγώνα της στο Βέλγιο απόψε να πανηγύρισε ήδη από σήμερα τη μεγάλη πρόκριση για την τελική φάση της διοργάνωσης!

Το παιχνίδι ήταν από την αρχή μέχρι και το τέλος πολύ κοντά στο σκορ με τις 16 προσπεράσεις στον πίνακα του σκορ αλλά και τις 11 ισοφαρίσεις μέχρι και το 39ο λεπτό να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Τότε, ο Wilbekin με ένα μεγάλο τρίποντο έφερε μπροστά τους Τούρκους με 75-76 φτάνοντας τους 22 πόντους -με τον άσο της Fener ωστόσο να είναι μοιραίος στη συνέχεια όταν σπατάλησε ένα ζευγάρι βολών και με το σκορ πια στο 77-76 κατά της ομάδας του…

Στην πιο κρίσιμη επίθεση του αγώνα για τους ίδιους όμως οι Σέρβοι έκαναν λάθος και δεν κατάφεραν καν να εκτελέσουν ένα σουτ, με την Τουρκία να έχει στα χέρια της τη μπάλα με 12 δευτερόλεπτα για το φινάλε.

O Wilbekin όμως αστόχησε και πάλι σε ένα μεγάλο και εξαιρετικά δύσκολο σουτ και παρά τη μεγάλη του βραδιά έχασε την ευκαιρία να χαρίσει μια τεράστια νίκη στη χώρα του ακριβώς με την εκπνοή!

Τα Δεκάλεπτα: 24-21, 37-34, 54-54, 77-76

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης πατώντας ΕΔΩ.

Sipahi hitting that one from a different time zone ????#FIBAWC x #WinForAll | @TBF ????????

???? Watch live games and extended highlights on Courtside1891 https://t.co/bzlIOrnFkg pic.twitter.com/PPKlxpyZLK

— FIBA Basketball World Cup (@FIBAWC) November 14, 2022

 

???? Gudura through the defense with the one-handed JAM ????#FIBAWC x #WinForSerbia

???? Watch live games and extended highlights on Courtside1891 https://t.co/bzlIOrnFkg pic.twitter.com/JS2dIqY8gW

— FIBA Basketball World Cup (@FIBAWC) November 14, 2022

 

SERBIA SURVIVE IN THE LAST POSSESSION TO KEEP THEIR WORLD CUP CHANCES ALIVE!#FIBAWC x #WinForSrbija pic.twitter.com/GUNN5wjtDv

— FIBA Basketball World Cup (@FIBAWC) November 14, 2022

 

 

The post Σερβία – Τουρκία 77-76: Σερβικό δώρο πρόκρισης στην Ελλάδα! appeared first on Basketblog.