Αρχική

Σάρωσαν τα “Δελφίνια” στα Ιωάννινα

      52 μετάλλια εκ των οποίων 13 χρυσά, 23 ασημένια και 16 χάλκινα είναι η συγκομιδή των μεταλλίων για το προαγωνιστικό τμήμα(ηλικίες 8-12 ετών) των Δελφινιών Πτολ/δας .

    Σε συνέχεια των καλών αποτελεσμάτων η ομάδα των Δελφινιών με μια αποστολή των 48 αθλητών έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση, εκπροσωπώντας επάξια την πόλη μας, στους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης “ 8α Ποσειδώνια “ που διεξήχθησαν στις 4-5 Απριλίου 2015 στο κολυμβητήριο της πόλης των Ιωαννίνων. Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν συνολικά 18 ομάδες από την Μακεδονία , Ήπειρο, Ιόνιους νήσους, Στερεά Ελλάδα & Πελοπόννησο με συνολικά 360 αθλητές.

   Τα Δελφίνια μας, άλλη μια φορά αποδεικνύοντας την ποιότητά τους σάρωσαν τα μετάλλια αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στον αγωνιστικό χώρο, όχι μόνο λόγω της συγκομιδής μεταλλίων αλλά και λόγω των εξαιρετικών επιδόσεων. Η ομάδα συνεχίζει σταθερά στο δρόμο των επιτυχιών και βάζει παρακαταθήκη για το μέλλον της κολύμβησης στην Πτολεμαϊδα, δεδομένης της μικρής ηλικίας των αθλητών μας.

   Η Διοίκηση των Δελφινιών, οι προπονητές και οι έφοροι δηλώνουν περήφανοι για τους αθλητές τους και υπόσχονται μεθοδικότητα, πάθος και ζήλο στα καθήκοντά τους ώστε τα Δελφίνια να έχουν όλο και μεγαλύτερες επιτυχίες.

delfinia