Αρχική

ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Στον τελικό ο Καλαμάρας !!! Άδοξη ήττα για Χασιώτη

Στον τελικό ο Πολυνείκης !!!
Μία νίκη και μία ήττα επιφύλασσε η σημερινή μέρα για τους δύο αθλητές του Εθνικού Κοζάνης που παίρνουν μέρος στους Πανελλήνιους αγώνες πυγμαχίας στην Αθήνα.
Αρχικά τεράστια επιτυχία ,μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα ,αποτελεί η πρόκριση στον τελικό των 81 κ.  του 19χρονου ταλαντούχου πυγμάχου  Πολυνείκη Καλαμάρα . 
Η παρουσία του στους αγώνες Α΄ Ανδρών ήταν από μόνη της μεγάλη επιτυχία, πόσο μάλλον η πρόκριση του στον τελικό.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Πολυνείκης κέρδισε στα σημεία 3-0  τον Μουντάκη Παναγιώτη της Δροσιάς Αθηνών  και θα αγωνιστεί αύριο στον τελικό των 81κιλών  με τον Τσακουρίδη Οδυσσέα του ΑΓΣ Περάματος. 


Άδοξη ήττα στα σημεία για τον έτερο πυγμάχο του Εθνικού Νίκο Χασιώτη στα 91 κιλά από τον Πλέστη Παναγιώτη της Νίκαιας. 
Η ήττα έτσι όπως ήρθε έφερε πικρία στην αποστολή του Εθνικού Κοζάνης  και για να γίνουμε πιο σαφής:
Ο Χασιώτης Νίκος μετά από έναν αμφίρροπο αγώνα που κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες από τους αρχικά 5 κριτές βγήκε νικητής στα σημεία με 3-2 , αλλά σύμφωνα με τον κανονισμό από τους  5 κριτές για να μην υπάρχει ίχνος αμφισβήτησης μετρούν οι τρεις ψήφοι των κριτών οι οποίοι βγαίνουν τυχαία από το Κομπιούτερ.
Το κομπιούτερ λοιπόν έβγαλε αποτέλεσμα 2-1 υπέρ του Πλέστη
 Όπως και να χει όμως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον  Νίκο Χασιώτη που ναι μεν είχε τις δυνατότητες και τις ικανότητες να πάρει την πρόκριση, δεν είχε όμως με το μέρος του την τύχη.