Αρχική

Πρόεδρος με ημερομηνία λήξης στην ΕΠΟ!!!

Με ποσοστά Φιντέλ Κάστρο εκλέχτηκε νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γιώργος Γκιρτζίκης.
Από τις 55 Ποδοσφαιρικές Ενώσεις που παραβρέθηκαν...
στην διαδικασία που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ο νέος πρόεδρος που ήταν και μοναδικός υποψήφιος εξελέγη με 51 ψήφους υπέρ ενώ τέσσερις ψήφισαν λευκό.


Ο νέος ισχυρός άνδρας της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας διατέλεσε πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης για σειρά ετών, ενώ υπήρξε και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ. Επίσης, πέρυσι είχε αναλάβει την προεδρία της ΚΕΔ.
Πάντως ο Γιώργος Γκιρτζίκης εκλέχθηκε πρόεδρος με ημερομηνία λήξης και μάλιστα σύντομη αφού στις 6 Οκτωβρίου του 2016 , σε σχεδόν ενάμιση χρόνο δηλαδή, θα διεξαχθούν ούτως ή άλλως εκλογές στην ΕΠΟ όπως ορίζει ο νόμος.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, δήλωσε: «Οι Ενώσεις αποφάσισαν να γίνω εγώ πρόεδρος και αυτό με γεμίζει με πολλές ευθύνες», ανέφερε ο Γιώργος Γκιρτζίκης ο οποίος στην συνεχεία τόνισε ότι θα προσπαθήσει για την βελτίωση του αθλήματος…
«Όποιος έχει προτάσεις για αυτό είναι αποδεκτός. Όποιος όμως σκέφτεται κακόβουλα θα μείνει έξω! Καλώ τις ομάδες να σταματήσουν να βάλλουν κατά του ποδοσφαίρου. Ζητώ επιείκεια. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εκλέγεται από τις Ενώσεις», υπογράμμισε.
Τέλος αναφέρθηκε και στο θέμα της Εθνικής ομάδας: «Δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι τώρα. Οι αποφάσεις λαμβάνονται από το ΔΣ. Αυτό που θέλουμε είναι η Εθνική να επιστρέψει στις επιτυχίες. Δεν έχει αλλάξει κάτι στο ρόστερ της…», κατέληξε.