Αρχική

Πρόγραμμα ανταλλαγών της AFS: Υποτροφίες για μαθητές Λυκείου!

 Υποτροφίες για μαθητές Λυκείου!

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο της πρόγραμμα, η AFS Greece & Cyprus προσφέρει τη δυνατότητα σε Έλληνες και Κύπριους μαθητές Λυκείου να συμμετάσχουν σε προγράμματα ετήσιων μαθητικών ανταλλαγών στο εξωτερικό.

Φέτος η AFS Greece & Cyprus συνεργάζεται με 36 χώρες μεταξύ των οποίων συναντούμε τον Καναδά, τις ΗΠΑ, την Ιταλία, την Αίγυπτο, τη Νότια Αφρική, τη Γαλλία, την Κόστα Ρίκα, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, τη Σουηδία, την Αργεντινή κ.α.

Για φέτος το δίκτυο της AFS έχει εξασφαλίσει 20 μερικές ή πλήρεις υποτροφίες (αριθμό ρεκόρ) για μαθητές από την Ελλάδα και την Κύπρο για 60 συνολικά θέσεις!

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα περνούν μια σχολική χρονιά στη χώρα υποδοχής τους, ζώντας μαζί με μια ελεγμένη οικογένεια φιλοξενίας.

H Έλλη από την Αθήνα που βρίσκεται στο Wisconsin των ΗΠΑ δηλώνει: «Είμαι ευγνώμων για αυτό που ζω. Θυμάμαι τη στιγμή που υπέβαλλα την αίτηση μου και έπειτα την πιο ευχάριστη στιγμή που ενημερώθηκα ότι θα ταξιδέψω στην Αμερική! Μια λέξη δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που νιώθω. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! ❤️».

Ο Δημήτρης από το Λατζόι Ηλείας που βρίσκεται στο Κεμπέκ του Καναδά χάρη στην ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος προς την AFS, δηλώνει: «Ευχαριστώ για αυτή την τόσο όμορφη εμπειρία. Είναι καταπληκτικά!».

Τέλος, η Αναστασία από την Καλαμάτα που βρίσκεται στην Ολλανδία εύχεται: «Καλή Χρονιά! Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει όλους ό,τι επιθυμείτε! Να ξέρετε ότι νιώθω απίστευτη ευγνωμοσύνη για όσα ζω ως μαθήτρια ανταλλαγής!❤️»

Για να ενημερωθείτε για τα προγράμματα του επόμενου σχολικού έτους, τις προθεσμίες και την υποβολή αιτήσεων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://afs.org.gr