Αρχική

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο 6ος Ορειβατικός Μουρίκιος Δρόμος

 Χωρίς τίτλοΜε πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο στην διοργάνωση όσο και στη συμμετοχή αθλητών στέφθηκε ο 6ος Ορειβατικός Μουρίκιος Δρόμος που πραγματοποιήθηκε σήμερα και ήταν αφιερωμένος στον Σπαρταθλητή Ζαχαριάδη Γιώργο. Πάνω από 200 αθλητές από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στο Μουρίκι για να πάρουν μέρος σε ένα αγώνα που περιλάμβανε αγώνες στα 25 και στα 10 χιλιόμετρα σε μια πολύ όμορφη διαδρομή.

Ο αγώνας κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερος και προσελκύει όπως αναφέραμε αθλητές από όλη την Ελλάδα οι οποίοι φέτος ήρθαν και για να τιμήσουν τον Γιώργο Ζαχαριάδη που δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος για την τιμή που του έγινε.

Ο Ορειβατικός Μουρίκιος Δρόμος έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας ο οποίος ξεκινάει από τα 700 μέτρα και φτάνει μέχρι τα 1700 ενώ οι αθλητές τρέχουν κάτω από τα δέντρα. Η διαδρομή έχει 16 χλμ ανάβαση και 9 κατάβαση.

Φέτος μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Γάζος από τα Γιαννιτσά ο οποίος στις δηλώσεις του στάθηκε στην ωραιότητα αλλά και στη δυσκολία της διαδρομής και έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

O τερματισμός του πρώτου νικητή Χωρίς τίτλο 1

Εφημερίδα Πτολεμαίος e-ptolemos.gr