Αρχική

Ποιος ο επόμενος σταθμός της προπονητικής καριέρας του Χάρη Βοριαζίδη …; Νέος προπονητής στις μικτές ΕΠΣ Κοζάνης ;

Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας μας, πολύ κοντά στο να είναι νέος προπονητής στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κοζάνης για τη σεζόν 2022 - 2023, ο Χάρης Βοριαζίδης κάτοχος διπλώματος UEFA A.

Ο Χάρης Βοριαζίδης που όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι ο διάδοχος του Γιάννη Παρασκευά, θα  αποτελέσει τεχνικό δίδυμο με  τον Γιώργο Τσέπουρα έναν νεαρό και φιλόδοξο προπονητή που πέρυσι  σε μια επιτυχημένη χρονιά μαζί με τον Γιάννη Παρασκευά είχαν κατακτήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα  προεπιλογής εθνικών ομάδων .

Ο Χάρης Βοριαζίδης είναι ένας προπονητής με  προσωπικότητα, γνώσεις, εμπειρία και όρεξη για δουλειά.

Είχε διατελέσει και παλαιότερα προπονητής μικτών ομάδων και γνωρίζει άριστα  τα ταλέντα της περιοχής.

Εξάλλου ο νέος προπονητής θα έχει μια πολύ καλή βάση ποδοσφαιριστών  στην μικτή  Κ17  αφού το νέο ρόστερ της σεζόν 2022- 2023 θα είναι κατά ένα συντριπτικό ποσοστό  το ίδιο με το περσινό  κορμό  που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα. 

Ο κ. Βοριαζίδης έχει δουλέψει τελευταία στον Εορδαϊκό και παλαιότερα έχει εργαστεί σε Δρέπανο, Πολύμυλο, Α.Ε. Ελλησπόντου, Μικτές της Ε.Π.Σ. Κοζάνης (2008 έως και το  2010), Α.Ε. Κοζάνης, Αλιάκμωνα Αιανής, Απόλλωνα Ακρινής, Βελβεντό  αλλά και ως βοηθός του Ρόμαν Ναντβόρνικ στην ΑΕΠ Κοζάνης.

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣ Κοζάνης ...