Αρχική

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΔΑΚ

 

Φωτογραφίες: Μαρία Παπαχαντζή

 

Όπως  ανακοινώθηκε μέσω του σαϊτ της ΕΣΠΕΜ από δεκαπενθημέρου,  ο ΠΟΠ της περιοχής μας κ. Βαγγέλης Φωτόπουλος μαζί με τον ΠΟΠ Μακεδονίας κ. Νίκο Ρέτζιο πραγματοποίησαν  μετρήσεις σε αθλήτριες την Πέμπτη 11/5/2017 στο ΔΑΚ. Εμείς  ζητήσαμε από τους προπονητές μας που έχουν στα τμήματά τους αθλήτριες γεννημένες 2004 και 2005 να επιλέξουν αυτές που κατά τεκμήριο είναι οι καλύτερες. Εμείς εμπιστευόμαστε απόλυτα την κρίση των προπονητών μας, Δημήτρη Τιτέλη και Μάρθας Ματσαρίδου που έχουν αυτές τις ηλικίες και όπως έλεγε και η ανακοίνωση των ΠΟΠ, υπέδειξαν 15 αθλήτριες αυτές που έχουν τα κατάλληλα προσόντα για τις μετρήσεις από τους δύο ΠΟΠ και αφετέρου είχαν φροντίσει για την ενημέρωση τους και οι αθλήτριές μας ήταν κανονικά στο γήπεδο μαζί φυσικά με αθλήτριες όλων σχεδόν των συλλόγων της Δυτικής Μακεδονίας που ήταν περίπου 75 κορίτσια!

Οι λίστες των δύο προπονητών παραδόθηκαν στον κ. Ρέτζιο και στον κ. Φωτόπουλο και ξεκίνησε στις 16.30 η διαδικασία μέσα στο Γραφείο των διαιτητών κάτω από τις κερκίδες γιατί… για κάποιο λόγο δεν είχε ενημερωθεί ο ΟΑΠΝ ή η επιτροπή του ΔΑΚ για την παραχώρηση του κλειστού και εκείνη την ώρα είχε προπόνηση το χάντμπολ που η προπόνηση του εν λόγω τμήματος τελείωσε στις 17.00. Επίσης στις 18.30 υπήρχε προπόνηση από σύλλογο μπάσκετ.

Παρών στο γήπεδο ως εκπρόσωπος της Διοίκησης της ΕΣΠΕΜ ήταν και ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Κοζάνης κ. Δημήτρης Παφίλης που είναι μέλος του Δ.Σ. της Ενωσης. Αργότερα στο χώρο προσήλθε και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΠΕΜ κ. Κώστας Κυριάκου. Συνολικά είχε πάρα πολλά παιδιά, όλα τα μέτρησαν και κράτησαν τα στοιχεία τους οι δύο ΠΟΠ και για μισή ώρα περίπου μετά το πέρας των μετρήσεων και της προπόνησης του χάντμπολ, οι δύο ΠΟΠ μίλησαν στα κορίτσια για το πλάνο που θα ακολουθηθεί, έκαναν κάποια σερβίς, κάποιες μανσέτες, και κάποιες ακόμα ενδεικτικές ασκήσεις.

Ωστόσο σαν Γ.Σ.Κοζάνης θεωρούμε ότι η ΕΣΠΕΜ όφειλε να ενημερώσει το Σύλλογό μας ότι ήθελε να χρησιμοποιήσει τη δική μας ώρα προπόνησης στο ΔΑΚ γι αυτή τη σπουδαία για το βόλεϊ της Δ.Μακεδονίας δράση και να ζητήσει από εμάς την άδεια για να το προγραμματίσει και να το ανακοινώσει.