Αρχική

ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Φωτογραφίες: Νικολέτα Μπούσιου

 

Τιμώντας την ομάδα της Καστοριάς που διοργάνωσε μίνι τουρνουά συμμετείχαμε ως Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης την Κυριακή το πρωί σε αυτή τη διοργάνωση. Την αποστολή των αθλητριών μας ως προπονήτρια συνόδεψε η Μάρθα Ματσαρίδου η οποία ήταν από κοντά στις προσπάθειες των κοριτσιών μας που αγωνίστηκαν με ψυχή και πάθος σε όλους τους αγώνες που είχαν ορισθεί. Μπορεί σε τέτοιου είδους τουρνουά να μετρά πιο πολύ απόλα η συμμετοχή και όχι το αποτέλεσμα αλλά σε κάθε περίπτωση οι αθλήτριες τα πήγαν καλά μέσα στα πλαίσια της φιλικής σημασίας ενός τέτοιου γεγονότος. Σημασία πάντως για μας  δεν έχει, σε αυτές τις ηλικίες, η νίκη σε τουρνουά, αλλά, η συμμετοχή και η εμπειρία. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τις κόρες τους αλλά και αυτούς που ήταν παρόντες και στο τουρνουά στην Καστοριά. Από τους διοργανωτές προσφέρθηκαν στις αθλήτριες όλων των συλλόγων από ένα σάντουϊτς και από ένα μπουκαλάκι νερό. Ευτυχώς ο καιρός βοήθησε και έγιναν καλά παιχνίδια, το χάρηκαν πολύ τόσο οι αθλήτριες όσο και οι γονείς τους.

Την αποστολή του Γ.Σ.Κοζάνης που πήγε στην Καστοριά με λεωφορείο που ναύλωσε ο Σύλλογος συνόδεψαν από την Διοίκηση ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης που ήταν στο τουρνουά και ως εκπρόσωπος της ΕΣΠΕΜ,  ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Ντέρος και ο Ταμίας κ. Παρασκευάς Μουτσιούνας. Επίσης στην Καστοριά ήταν και η έφορος των τμημάτων Ακαδημιών Νικολέτα Μπούσιου.

Από τα τμήματα υποδομής του Γ.Σ.Κοζάνης στο τουρνουά της Καστοριάς πήραν μέρος οι εξής αθλήτριες: Ζαφειρίου Βίβιαν, Καλογερίδου Ιωάννα, Σημανδράκου Αφροδίτη, Γαύρου Μαρία, Ντέρου Εμμανουέλα, Ηλιάδου Σοφία, Ζαφειρίου Βασιλική, Τσαμουρτζή Βάγια, Ευγενίδου Σοφία,  Καλτσίδου Ελένη, Φασούλα Χριστίνα, Χατζηδάμου Παναγιώτα, Παντσίδου Σοφία, Μιμήτου Ζωή, Ζυγανητίδου Χαρά, Λάκκα Αναστασία, Βότση Νεφέλη, Σάννα Μαριαλένα, Καλτσίδου Μαρία, Φούκα Σοφία, Τότσκα Ματίνα, Χατζηδάμου Ευαγγελία, Κοντοπούλου Κατερίνα, Ζιώγα Σοφία, Θεοδωρίδου Ευαγγελία, Παντσίδου Ελένη, Σκούμπα Βασιλική, Χαρέλα Δέσποινα, Πακαπούκα Αθηνά, Πατμανίδου Μαργαρίτα