Αρχική

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Μακεδονικού Σιάτιστας ο Γιάννης Παρασκευάς - Γιάννης Παρασκευάς αποχώρησε .. Δημήτρης Κάλφας έρχεται ?

Μετά από μια  χρονιά πετυχημένης συνεργασίας, οι δρόμοι του Μακεδονικού Σιάτιστας με τον Γιάννη Παρασκευά χωρίζουν  με την κάθε πλευρά να  γυρίζει σελίδα όσο αφορά την επόμενη μέρα!
 Ο Παρασκευάς  δεν θα βρεθεί  την νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας...
Παρά την εξαιρετική φετινή πορεία, η συνεργασία με τον Μακεδονικό δεν συνεχίζεται..
Ο κ. Παρασκευάς με δήλωσή του θέλησε να ευχαριστήσει τη διοίκηση του συλλόγου, τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον κόσμο της Σιάτιστας.  


«Μια πολύ δύσκολη χρονιά σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος της. Η ομάδα έκανε μια πολύ καλή πορεία και φυσικά αυτό μόνο τυχαία δεν έγινε.
Θέλω να ευχαριστήσω όλο το Δ.Σ που έκανε ότι καλύτερο δυνατό για να έχει η ομάδα όλα τα εφόδια να πάει ψηλά και τους ποδοσφαιριστές μου για την άψογη παρουσία τους όλη τη χρονιά.
Αυτοί ήταν  κυρίως οι πρωταγωνιστές .
Επίσης  θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό μας  και στήριξε την προσπάθεια μας.»
Τέλος ο κ. Παρασκευάς δήλωσε πως όποιες εξελίξεις για το νέο σταθμό της προπονητικής του  καριέρας θα δρομολογηθούν μετά τις 20 Ιουνίου.
 Γιάννης Παρασκευάς αποχώρησε ..Δημήτρης Κάλφας  έρχεται ?
Μετά την αποχώρηση του επιτυχημένου κόουτς από τον Μακεδονικό Σιάτιστας, όλα δείχνουν τον ερχομό στην ομάδα  ενός άλλου επιτυχημένου προπονητή.
Πρόκειται για τον πρώην προπονητή της Ακαδημίας Βοΐου Δημήτρη Κάλφα, που είχε έρθει σε επαφές με την διοίκηση του συλλόγου.
Τις επόμενες ώρες αναμένουμε  επίσημη ανακοίνωση από  την διοίκηση όσον αφορά τον διάδοχο του Παρασκευά.