Αρχική

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

 

Με ιδιαίτερη επισημότητα και πολύ-πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 στις 6μ.μ. σε αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Κοζάνης η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης. Μια εκδήλωση με πολύ καλή οργάνωση, με προσεγμένες ομιλίες από όλους και με κορυφαίο γεγονός την απονομή στην ομάδα των Νεανίδων που αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας.

Η εκδήλωση που συγκέντρωσε αριθμό ρεκόρ παρευρισκομένων πάνω από 300 άτομα, όπου σε μια ασφυκτικά κατάμεστη από κόσμο αίθουσα κατάφερε ο Γυμναστικός να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και τα πλέον ευμενή σχόλια των παρευρισκομένων και όχι μόνο που αναφέρθηκαν εκτενώς στην παρουσίαση αυτή και στο Σύλλογο γενικότερα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κεντρική ομιλία του Προέδρου του Γυμναστικού κ. Δημήτρη Παφίλη και στη συνέχεια το λόγο πήραν για σύντομους χαιρετισμούς όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση δηλαδή οι:

  1. Σβώλης Γεώργιος αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης
  2. Παπαγεωργίου Ιωάννης αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης
  3. Πέτκος Αναστάσιος γ.γ. της ΕΣΠΕΜ
  4. Καραμπουρναλίδης Ιωάννης πρώην Πρόεδρος του Γ.Σ.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας όπου τα κομμάτια μοιράστηκαν κατά το έθιμο στα τμήματα του Συλλόγου ενώ μεγάλη και θετική εντύπωση έκανε το κομμάτι που κόπηκε για τους γονείς. Αν μη τι άλλο θεωρήθηκε πολύ ιδιαίτερη τιμή από πλευράς των γονέων των αθλητών αλλά και πρωτότυπη πρωτοβουλία από τους διοργανωτές.

Στη συνέχεια μοιράστηκαν στις αθλήτριες που κατέκτησαν τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας αναμνηστικά διπλώματα και το κύπελλο που απένειμε στην αρχηγό ο κ. Πέτκος και που αποτελεί το επιστέγασμα της προσπάθειάς τους και φυσικά από τα χειροκροτήματα και τα μπράβο και τους επαίνους δόθηκε πανηγυρικό κλίμα στη γιορτή συνολικά.

Τα διπλώματα απονεμήθηκαν στις εξής αθλήτριες:

Ντέρου, Γκοβεδάρου,Σκόρδα ,Παφίλη, Μπέμπη-Μπακάλη, Καρακούλα, Σιδέρη, Γκιάτα, Βασιλοπούλου, Μαγγιρίδου, Μπαντιούκα, Μήτσκα, Τσιαούση, Φακίτσα, Βλαχάβα.

Επίσης δίπλωμα απονεμήθηκε στον προπονητή Δημήτρη Τιτέλη και την γυμνάστρια Κατερίνα Σταυράκη

Ακολούθως σε όλους τους αθλητές και στις αθλήτριες μοιράστηκαν ατομικά πιτάκια όπου ένα από αυτά περιείχε ένα νόμισμα, το φλουρί δηλαδή που ισοδυναμεί σε μια δωροεπιταγή 100 ευρώ.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ