Αρχική

Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον για Matt Thomas! (vid)

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε στάδιο αναζήτησης παίκτη. Η περίπτωση του Shabazz Napier δεν φαίνεται να προχωράει με την Armani Milano να φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην αποκτησή του.

Έτσι, οι Πράσινοι βλέπουν αλλό. Συγκεκριμένα λοιπόν εξετάζουν την περίπτωση του Matt Thomas. Ο 29χρονος shooting guard που παρουσιάζει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Napier έχει έφεση στο σουτ, εντούτοις έχει να αγωνιστεί από το περασμένο Μάρτιο.

Διαθέτει εμπειρία στη Euroleague καθώς έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Valencia ενώ τα τελευταία τρία χρόνια δοκίμασε την τύχη του στο NBA αγωνιζόμενος κατά σειρά σε Raptors, Jazz και Bulls.

Στη τελευταία του σεζόν στο NBA με τη φανέλα των Bulls σημείωσε 4 πόντους μέσο όρο, 0,5 ασίστ και 0,1 μπλοκ. Αντίθετα, με τη Valencia έκανε εξαιρετικές χρονιές σημειώνοντας 12,4 πόντους και 1,7 ασίστ ανά παιχνίδι.

Πρόκειται δεδομένα για ένα παίκτη που θα βοηθήσει τους Πράσινους στο μακρινό σουτ, σε ένα στοιχείο που αντιμετωπίζει αρκετά ζητήματα η ομάδα φέτος. Σημαντικό μειον αναμφίβολα, το γεγονός πως έχει να αγωνιστεί περίπου ένα χρόνο.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων…

The post Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον για Matt Thomas! (vid) appeared first on Basketblog.