Αρχική

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

 

Ναι, οι αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος Παγκορασίδων έπαιξαν καλά το Σάββατο απέναντι στον Γ.Σ.Γρεβενών και πολύ καλή ήταν και η νίκη με 3-1 σετ. Και δεν έπαιξαν απλά καλά, έπαιξαν πολύ καλά. ΟΛΑ τα κορίτσια γιατί η Παγούνη τα χρησιμοποίησε όλα.

Εννοείται ότι μας άρεσε που η ομάδα μας κέρδισε και εννοείται ότι

συνεχίζεται η δουλειά στο τμήμα που σε συνδυασμό με τη συμπαράσταση από τους γονείς τους αυτές οι αθλήτριες βλέπουν ότι οι κόποι τους πιάνουν τόπο.

Μα πάνω από όλα ΠΡΟΕΧΕΙ να συνεχίσει η προπονήτρια τους Βάσω Παγούνη  να έχει τα μέσα  και το χρόνο ώστε να δουλεύει με αυτή την φουρνιά των αθλητριών και να ετοιμάζει αθλήτριες για την πρώτη ομάδα του Γ.Σ.Κοζάνης, μα πάνω και κυρίως  αθλήτριες με ήθος και προσωπικότητα.

Η ομάδα της Παγούνη βρίσκεται στην αρχή  μιας μακράς πορείας που για στόχο έχει τη στελέχωση της Γυναικείας ομάδας. Αυτή η ομάδα χρειάζεται βέβαια μεγαλύτερη συμπαράσταση από τον κόσμο που αγαπά το βόλεϊ, αυτά τα κορίτσια αξίζουν ένα χειροκρότημα παραπάνω από τον φίλαθλο κόσμο του Γ.Σ.Κοζάνης που ξέρει να επιβραβεύει τις αθλητικές προσπάθειες όλων των αθλητριών.

Όσον αφορά στο παιχνίδι οι κοπέλες μας μπήκαν πολύ δυνατά από τις πρώτες στιγμές και κέρδισαν εύκολα με 25-13 το πρώτο σετ και 25-17 το δεύτερο. Εκεί χαλάρωσαν έχασαν το ρυθμό τους και οι φιλοξενούμενες μείωσαν σε 2-1. Όμως στο τέταρτο σετ με την καθοδήγηση της προπονήτριάς τους ανασυντάχθηκαν και κέρδισαν και το σετ και τον αγώνα. Πάντως σημειώνεται ότι η Ντέρου αγωνίστηκε με ενοχλήσεις στη μέση.

*Άριστη η διαιτησία της Δήμητρας Φασούλα, στη Γραμματεία ήταν η Ευαγγελία Τότσκα.

*Εκ μέρους της Διοίκησης ήταν στον αγώνα ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος και ο Ταμίας κ. Γ.Βασιλειάδης. Στο γήπεδο ήταν επίσης και η μητέρα της προπονήτριάς μας Β.Παγούνη και μέλη της οικογένειάς της.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 25-13, 25-17, 17-25, 25-16

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Αθανασιάδου, Ντέρου, Τιτέλη,  Ανουλίδου, Μπουρνιώτη, Καλημέρη, Σιμιτζή, Γκιαούρη, Γιαννακίδου, Τζημοπούλου, Καραϊσκάκη, Κυρατζίδου.