Αρχική

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 2-3 σετ

 

 

Σε έναν αγώνα με ανατροπές, συγκινήσεις, καταπληκτική και φίλαθλη ατμόσφαιρα, κυρίως από τους γονείς των αθλητριών μας που βρέθηκαν στα Γρεβενά, τόσο η δική μας ομάδα που κέρδισε τελικά όσο και οι γηπεδούχες  έδειξαν ότι όχι μόνο έχουν  πολύ καλές ομάδες Παγκορασίδων αλλά κι ότι μπορούν τα καλύτερα.

Η νίκη πήγε στον Γ.Σ.Κοζάνης με 2-3 σετ, αλλά, τιμή και στις ηττημένες που κέρδισαν τα δύο πρώτα σετ και εκεί που σχεδόν ήταν σίγουρες ότι θα πάρουν και τους 2β. της νίκης, ήρθε η ψυχολογική ανάταση της ομάδας μας με παραινέσεις και αλλαγές στα πρόσωπα από την προπονήτρια Βάσω Παγούνη και αφού πρώτα ισοφαρίσαμε σχετικά εύκολα σε 2-2, πήραμε τη νίκη στο τάϊ μπρέϊκ στις λεπτομέρειες  με 13-15.

Ώριμη εμφάνιση από αρκετά κορίτσια της ομάδας μας κυρίως όταν στο δεύτερο σετ η Παγούνη προχώρησε σε αλλαγές κυρίως στην υποδοχή όπου είχαμε προβλήματα  αλλά οι μικρότερες αθλήτριες που χρησιμοποιήθηκαν τα πήγαν περίφημα και δικαίωσαν τις προσδοκίες μας αν κρίνουμε και από το πόσο εύκολα κατέκτησαν τα δύο σετ της ισοφάρισης. Κατά τα λοιπά κατά διαστήματα και μέσα στα 5 σετ που παίχθηκαν είδαμε υψηλού επιπέδου αγωνιστικότητα απο όλα τα παιδιά, που έδειξαν πάθος και θέληση για τη νίκη και που δεν λύγισαν ψυχολογικά όταν το σκορ έγινε 2-0 σετ.

Ήταν μια γενναία ανατροπή, με ψυχωμένη προσπάθεια από τις αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης  κι εξαιρετική καθοδήγηση απο την προπονήτρια των Παγκορασίδων μας Βάσω Παγούνη που βοήθησε την ομάδα διαβάζοντας σωστά το παιχνίδι και αλλάζοντας την εικόνα της στο δεύτερο σετ αφού χάθηκε το πρώτο μια που συνολικά η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά.

Συγχαρητήρια στο τμήμα των Παγκορασίδων για την εκτός έδρας νίκη αλλά και στα Γρεβενά για το σπουδαίο παιχνίδι που έκαναν στα δύο πρώτα σετ και για το ήθος τους συνολικά.

*Στη Γραμματεία ήταν η αθλήτρια του Συλλόγου μας Δήμητρα Φασούλα.

*Εκ μέρους της Διοίκησης στον αγώνα ήταν ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Ντέρος.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 25-22, 25-22, 14-25, 12-25, 13-15

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Ντέρου, Αθανασιάδου, Μπουρνιώτη, Τιτέλη, Αννουλίδου, Σιμιτση, Γκιαουρη, Τσικοπούλου,  Καραϊσκάκη, Κυρατζίδου ,Τριφώνη , Τίγγου