Αρχική

Ο Κοζανίτης Αντώνης Άνταμης πρωταθλητής με τον Ησαΐα Δεσφίνας μετά από 34 χρόνια!

Μεγάλη επιτυχία για τον ποδοσφαιριστή από την Κοζάνη που πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος Φωκίδας με την ιστορική ομάδα της Δεσφίνας.

Ιστορία έγραψε ο Κοζανίτης ποδοσφαιριστής Αντώνης Άνταμης, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα Φωκίδας με τον Ησαΐα Δεσφίνας, επιστρέφοντας την ομάδα στην κορυφή μετά από 34 ολόκληρα χρόνια!

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής  αποτέλεσε βασικό στέλεχος της επιτυχημένης πορείας του συλλόγου, συμβάλλοντας καθοριστικά με την εμπειρία, την αγωνιστικότητα και το πάθος του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Με τη φανέλα του Ησαΐα, ο Άνταμης αναδείχθηκε σε ηγετική μορφή, δικαιώνοντας την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας.

Η κατάκτηση του τίτλου σηματοδοτεί μια νέα χρυσή σελίδα για τον ιστορικό σύλλογο της Δεσφίνας, ενώ παράλληλα αποτελεί προσωπικό θρίαμβο για τον Αντώνη Άνταμη, που συνεχίζει να διακρίνεται εκτός των συνόρων της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κοζάνης.

Θερμά συγχαρητήρια στον Αντώνη για αυτή τη σημαντική διάκριση και καλή συνέχεια με ακόμα περισσότερες επιτυχίες!