Αρχική

Ο Δρ Νέστωρ Κολοβός στην Εθνική Ελλάδος

 

Σημαντική διάκριση αποτελεί για τον συμπολίτη μας Δρ Νέστορα Κολοβό η συνεργασία του με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Βόλλεϋ). Πιο συγκεκριμένα ο Δρ. Νέστωρ Κολοβός έχει αναλάβει την ψυχική και πνευματική υποστήριξη, ενθάρρυνση και ενδυνάμωση των αθλητών της Εθνικής Ομάδας Παμπαίδων, για την συμμετοχή τους στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βόλλεϋ. Είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας  και σκοπός της συνεργασίας είναι η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησης των αθλητών, ώστε να πιστέψουν περισσότερο στον εαυτό τους και να πετύχουν υψηλές διακρίσεις.

Όπως δήλωσε ο Δρ Νέστωρ Κολοβός, «Εκτός από την σωματική άσκηση, κάθε άνθρωπος χρειάζεται και πνευματική άσκηση, προκειμένου να ενισχύσει την ψυχική του διάθεση. Αυτό κάνουμε σήμερα με τους αθλητές της εθνικής ομάδας Βόλλεϋ. Η συνεργασία αυτή αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη αξία, καθώς η Ομοσπονδία μου εμπιστεύθηκε την ψυχική και πνευματική ενδυνάμωση παιδιών ηλικίας 14 και 15 ετών, τα οποία σήμερα ξεκινούν την καριέρα τους ως αθλητές σε υψηλό επίπεδο, εκπροσωπώντας τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες. Πολλά από αυτά τα παιδιά θα είναι οι αυριανοί μεγάλοι αθλητές που θα παίζουν σε μεγάλες ομάδες και θα στελεχώνουν την Ελληνική ανδρική ομάδα. Έχει μεγάλη σημασία τα παιδιά να ξεκινήσουν σωστά, γυμνάζοντας παράλληλα με το σώμα τους και το πνεύμα τους, γνωρίζοντας τις χαρές του αθλητισμού και πιστεύοντας περισσότερο στον εαυτό τους για υψηλές επιδόσεις και διακρίσεις».

Ο Δρ Νέστωρ Κολοβός, ο οποίος αρθρογραφεί τακτικά στην ιστοσελίδα μας ως Life & Business Coach, υπήρξε επί σειρά ετών αθλητής Βόλλεϋ του Εθνικού Κοζάνης και του ΑΓΣ Ιωαννίνων. Η τιμητική αυτή συνεργασία αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση των επιστημονικών γνώσεών του και της συνεχούς προσφοράς του σε θέματα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

πηγή: kozan.gr