Αρχική

Ο Γιάννης Κυριακόπουλος του ΑΣ Καστοριάς κορυφαίος της εβδομάδας

Αρκετοί παίκτες -και προπονητές φυσικά- ξεχώρισαν και στην 12η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ Εθνικής Ανδρών, ωστόσο θα επιχειρήσουμε να επιλέξουμε τους κορυφαίους γι’ αυτή την εβδομάδα, αδικώντας ίσως μερικούς, αλλά επιφυλλασόμεθα…


1. Γιάννης Κυριακόπουλος (Καστοριά)
Παίκτης-ορχήστρα ο βετεράνος γκαρντ, που μεστώνει κάθε χρόνο σαν το παλιό καλό κρασί και προσφέρει φέτος στην Κασοριά την πινελιά, ώστε να γίνει το βήμα παραπάνω για τους «γουναράδες», κάτι που φάνηκε και στον αγώνα με τον Χαρίλαο Τρικούπη.
2. Λευτέρης Ακεψιμαΐδης (Ερμής Λαγκαδά)
Η πείρα του 32χρονου άσου φαίνεται ξεκάθαρα στα γήπεδα της Β’ Εθνικής καθώς πρόκειται για παίκτη με παρουσία και στην Α1, με τον Ερμή Λαγκαδά να περιμένει ανάλογες εμφανίσεις από τον ίδιο, όπως με αντίπαλο την ΧΑΝΘ.
3. Θεοδόσης Γκόβας (Αγρίνιο)
Ο 34χρονος γκαρντ είναι από τους παίκτε που μπορούν να σηκώσουν πάνω τους το επιθετικό βάρος για την ομάδα του Χρήστου Μυριούνη, κάτι που έπραξε και στο παιχνίδι με αντίπαλο την Γέφυρα στην Θεσσαλονίκη
4. Δημήτρης Πιπιλιάρης (Πολύγυρος)
Το διπλό στην έδρα του Πευκοχωρίου πανηγυρίστηκε κι όχι άδικα από τον Πολύγυρο και σε αυτό συνέβαλε μεταξύ άλλων και ο πρώην φόργουορντ του Στρατωνίου.
5. Μάκης Θέος (Καρδίτσα)
Για τον 34χρονο φόργουορντ κάθε αγώνας είναι και μια καινούρια πρόκληση μπροστά του και αποδεικνύει πως ενώ τα χρόνια περνούν η τέχνη δεν ξεχνιέται και η εμπειρία του τον ώθησε στο κάτι παραπάνω και κόντρα στον Ερμή Αγιάς. Τον μετατοπίζουμε στο «5», αντί στο «τεσσάρι», επιλέγοντας πιο ελαφρύ σχήμα.
Κόουτς: Δημήτης Τσούρμας (Αίας)
Η πρώτη νίκη της ιστορικής ομάδας του Ευόσμου (η οποία μεταξύ άλλων ανέδειξε Ηλιάδη, Χατζηβρέττα) πιστώνεται λογικά και στον προπονητή Δημήτρη Τσούρμα, ο οποίος με τους παίκτες του τα κατάφεραν κόντρα στην Ασπίδα Ξάνθης.
 basketblog.gr