Αρχική

Ο Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θωμά Σιαραφέρα

Ο Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θωμά Σιαραφέρα, για την χειμερινή περίοδο 2017-2018.O Θωμάς Σιαραφέρας είναι γεννημένος στις 16/12/1997, στην Καστοριά, έχει ύψος 1.75m και βάρος 63 Kgr και αγωνίζεται με επιτυχία σαν επιθετικός. Ο Σιαραφέρας είναι γέννημα-θρέμμα του Α.Ο Κάστωρ, αφού ανδρώθηκε εκεί ποδοσφαιρικά. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν διακαής πόθος των ανθρώπων της Καστοριάς, από πέρυσι το καλοκαίρι, όμως για διαφόρους λόγους δεν ευδοκίμησε ο ερχομός του στην ομάδα, κάτι που επιτεύχθηκε τώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μετακίνηση του Σιαραφέρα στην Καστοριά είναι υπό μορφή δανεισμού, μέχρι τη λήξη της φετινής αγωνιστικής σεζόν.Παρακάτω παραθέτουμε το βιογραφικό του Θωμά Σιαραφέρα:Σεζόν Ομάδα Διοργ. Αγ. Γκολ2016-2017 (α΄ εξαμ.) Α. Ο. Κάστωρ Τοπικό - -2011-2016 Α.Ο. Κάστωρ Τοπικό - -Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την διοίκηση της Καστοριάς, ο Θωμάς Σιαραφέρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:"Αισθάνομαι πολύ ωραία, που ήλθα στην Καστοριά. Γνωρίζω τις δυσκολίες που υπάρχουν στην ομάδα, όμως πιστεύω ότι θα το παλέψουμε μέχρι τέλος. Ήρθα για να βοηθήσω την Καστοριά, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα αυτή αποτελεί και το εφαλτήριο για ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Ευχαριστώ όλους, όσοι συνετέλεσαν στην μετακίνηση αυτή και υπόσχομαι ότι θα τους δικαιώσω".Θωμά, σε καλωσορίζουμε στην Καστοριά και σου ευχόμαστε Καλή Χρονιά.

Ευχαριστήριο του Α.Γ.Σ.Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ" προς τους ανθρώπους του Α.Ο. ΚΑΣΤΩΡ και ειδικά προς τον πρόεδρο κ. Σταύρο Μπαχαδέρογλου.
Η διοίκηση του Α.Γ.Σ.Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ" θεωρεί υποχρέωση της να ευχαριστήσει και δημόσια τους ανθρώπους του Α.Ο. ΚΑΣΤΩΡ και ειδικά τον πρόεδρο κ. Σταύρο Μπαχαδέρογλου, για την παραχώρηση του Θωμά Σιαραφέρα στην ομάδα μας, υπό την μορφή δανεισμού, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Μακάρι αυτή η χειρονομία των ανθρώπων του Α.Ο. ΚΑΣΤΩΡ να βρει και άλλους μιμητές, για να μπορέσει η Καστοριά να έχει την καλύτερη δυνατή παρουσία και εκπροσώπηση, μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.
Για τον Α.Γ.Σ.Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ"
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Σάββας Παπαδόπουλος Μιχάλης Λίτσκας