Αρχική

ΟΥΠΑΝΟΙ – ΚΑΤΝΟΙ 4-5

Πραγματοποιηθηκε και φετος  το Μ. Σαββατο 27-4-2019 στο γηπεδο της Ροδιανης ο καθιερωμενος ετησιος ποδοσφαιρικος αγωνας μεταξυ Ουπανων και Κατνων.Μετα από  αποφαση ολων, ο αγωνας ηταν αφιερωμενος στη μνημη του Γιωργου Καλημερη που εφυγε προσφατα και ο οποιος εκτος από ενας σπουδαιος   ποδοσφαιριστης, υπηρξε και προεδρος της Δοξας Ροδιανης αλλα και προεδρος της κοινοτητας Ροδιανης για μια τετραετια!!!!!!!!
Για την ιστορια οι Κατνοι ηταν οι νικητες του αγωνα, με το Αγγλικο σκορ 5-4. Για ακομα μια χρονια η ανταποκριση των ποδοσφαιριστων, αλλα και των φιλαθλων  ηταν εξαιρετικη !!!
Οι Ουπανοι εμφανιστηκαν με πολύ σοβαρες απουσιες, με κυριωτερη αυτή του Κωστα Ναννου,αλλα παλεψαν το παιχνιδι  μεχρι και το τελευταιο

λεπτο.Ισως το δικαιο αποτελεσμα να ηταν η ισοπαλια!!!

Πρεπει να πω ότι ηταν  ένα καταπληκτικο παιχνιδι.Πολλα νεα παιδια που αγωνιζονται στις τοπικες κατηγοριες με διαφορες ομαδες εδειξαν το ταλεντο τους. Απολαυσαμε τον Ντιμυ Μανακιτσα που αγωνιζεται με τη φανελα του Ηρακλη Θεσ/νικης.Στην κερκιδα βρεθηκαν και τα αδερφια, Παναγιωτης και Κωστας Βαλαης με τον πρωτο παλιοτερα παιχτη του ΦΣ Κοζανης και τον δευτερο να αγωνιζεται μεχρι προτινος στον Ολυμπιακο Πειραιως και τωρα στον Ηρακλη Θες/νικης αλλα να μην αγωνιζονται λογω τραυματισμων.Απολαυσαμε τον βετερανο Κωστα Ρουσιαδη στα 67 του χρονια να τρεχει σαν εφηβος και να καμαρωνει τον εγγονο του Νικο Πελεκα να πετυχαινει χατ τρικ!!!!!!Ειδαμε έναν 10χρονο τον Αρη Ναννο γιο του προεδρου Σταυρου Ναννου να σκοραρει ένα πανεμορφο γκολ!!!!Και τελος ειδαμε για πρωτη φορα εστω και στην κερκιδα τον παλαιμαχο τερματοφυλακα της Δοξας Σακη Βαλαη, να ζει το παιχνιδι με τον δικο του τροπο!!!
ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΟΥΠΑΝΟΙ – ΚΑΤΝΟΙ 4-5
0-1            0-1       ΝΙΚΟΣ ΠΕΛΕΚΑΣ
0-2            0-2       ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ
0-3     ΝΙΚΟΣ ΠΕΛΕΚΑΣ
1-3     ΝΤΙΜΗΣ ΜΑΝΑΚΙΤΣΑΣ
2-3     ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΣ
2-4     ΝΑΣΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
2-5     ΝΙΚΟΣ ΠΕΛΕΚΑΣ
3-5     ΝΙΚΟΣ ΤΖΕΛΛΟΣ                
4-5     ΑΡΗΣ ΝΑΝΝΟΣ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!!