Αρχική

Ολυμπιακός: Οι οδηγίες προς τους φιλάθλους για τον αγώνα με τη Real!

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται απόψε στη μάχη για το μεγάλο ντέρμπι με τη Real Madrid (21:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με μοναδικό σκοπό τη νίκη που θα τον φέρει και πάλισ τη πρώτη θέση.

Εδώ και λίγες μέρες η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε sold out και σήμερα εξέδωσε αναλυτικές οδηγίες για το πως οι φίλαθλοι θα εισέλθουν στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν τον αγώνα (στις 19.00).

– Συστήνεται στον κόσμο να προσέλθει αρκετά νωρίτερα και εγκαίρως στο γήπεδο και να ακολουθεί τις οδηγίες των υπευθύνων του αγώνα. Στους τελευταίους αγώνες, λόγω της μεγάλης προσέλευσης των φιλάθλων έχουν παρατηρηθεί καθυστερήσεις στην είσοδο των φιλάθλων. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τη χρήση επιπλέον προσωπικού, προσπαθεί να βελτιώσει την διαδικασία προσέγγισης και εισόδου, αλλά είναι απαραίτητο να υπάρξει έγκαιρη προσέλευση όλων των φιλάθλων και αυστηρή τήρηση των οδηγιών των υπευθύνων του αγώνα.

– Αναφορικά με τους κατόχους διαρκείας που δικαιούνται πρόσβαση στα parking A και Β παρακαλούμε να επιδεικνύουν την ειδική κάρτα parking που έχουν προμηθευτεί από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας τους. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στους σχετικούς χώρους parking.

– Παρακαλούνται επίσης όλοι οι φίλαθλοι να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και της Αστυνομίας περιμετρικά του γηπέδου και να μην παρκάρουν σε χώρους που υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσουν πρόβλημα καθώς θα υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του οχήματος τους.

– Η είσοδος από τις θύρες των Media και των Αθλητών επιτρέπεται μόνο στους διαπιστευμένους για τις συγκεκριμένες εισόδους από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σε κανέναν άλλον.

– Συστήνεται επίσης στους παράγοντες του αγώνα να διαθέτουν και να επιδεικνύουν σε κάθε απαραίτητη περίπτωση, την σχετική διαπίστευση τους, καθώς δεν θα τους επιτρέπεται η μετακίνηση και η πρόσβαση τους εντός των χώρων του γηπέδου.

The post Ολυμπιακός: Οι οδηγίες προς τους φιλάθλους για τον αγώνα με τη Real! appeared first on Basketblog.