Αρχική

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο Α.Σ. ΠΕΡΑ ΑΘΗΝΩΝ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Η ομάδα που ιδρύθηκε στην Κων/πολη και έδωσε πληθώρα πρωταθλητών τόσο στην εθνική της γείτονος χώρας όσο και της Ελλάδας, κατέκτησε επάξια φέτος το πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών.

 

ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ο Ο.Ε.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ
Σημαντική επιτυχία για την περιοχή μας ήταν η κατάκτηση της 4ης θέσης στην Α1 γυναικών από την ομάδα της Έδεσσας. Ο φίλος προπονητής κ. Αναστασιάδης  Δ, (Τάκος) πρέπει να νιώθει δικαιωμένος που στα τόσα χρόνια προσφοράς στο άθλημα απολαμβάνει αυτή την ηθική ικανοποίηση. Του ευχόμαστε με υγεία και δύναμη να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη το έργο του.
ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ Α2 Η ΟΜΑΔΑ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Σπουδαία χρονιά για τις ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας, αφού το σχετικά νέο, γειτονικό και αγαπητό μας σωματείο κατάφερε να ανέλθει στην Α2 κατηγορία των γυναικών. Ευχόμαστε το γεγονός αυτό να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη του αθλήματος στη Δυτ. Μακεδονία.
ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Ο ιστορικός σύλλογος της Θεσ/νικης, πολύ ενισχυμένος φέτος, ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις αήττητος και πανηγύρισε την άνοδό του στην Α2 των ανδρών. Αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα αφού εκεί αγωνίζεται και ο Π. Σιαμίδης που βοηθά προπονητικά και τον Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ μια και σπουδάζει στην πόλη μας.
ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ Α2 «ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ»
Με την καθοριστική συμβολή του αθλητή μας Ν. Ζέρβα, ο οποίος αγωνίζεται φέτος δανεικός στην ομάδα των Αθηνών, ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ κατάφερε να διατηρηθεί στην πολύ απαιτητική κατηγορία της Α2. Ο αθλητής μας αγωνίστηκε σε όλους τους αγώνες και πέτυχε πολλές σημαντικές νίκες για την ομάδα του. Έχει πια προσλάβει  σημαντικές εμπειρίες αφού προπονείται με τα κορυφαία ονόματα του αθλήματος και έναν από τους πιο έμπειρους προπονητές (Χ. Βατσακλή) στην Πεύκη.