Αρχική

Οι χαμένες ευκαιρίες του Σαββατοκύριακου 25-26/11

Τέσσερις καλές  χαμένες ευκαιρίες του Σαββατοκύριακου 25-26/11 των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κοζάνης.Στη θέση 4 από το παιχνίδι Μακεδονικός Κοζάνης - Μ. Αλέξανδρος Χαραυγής 1-0 --->Στο 6' ο Λάμπρου στον Λέκκα στους από πλάγια σέντρα σουτ στο δεύτερο δοκάρι, ο Ζιάμπρας πλασέ διώχνουν οι αμυντικοί, οι γηπεδούχοι υποστήριξαν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή.  

Στη θέση 3 από το παιχνίδι Α.Σ. Βελβεντό – Α.Ε. Κοζάνης  1-1  ---> Στο 88′ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από γέμισμα και αδράνεια της άμυνας της ΑΕΚ ο Μ. Γκίκας σούταρε αλλά ο Μήττας απέκρουσε σωτήρια πάνω στη γραμμή.Στη θέση 2 από το παιχνίδι Μακεδονικός Κοζάνης - Μ. Αλέξανδρος Χαραυγής 1-0 ---Στο 91' στην αντεπίθεση ο Μακεδονικός,  ο Λέκκα μόνος απέναντι στον Τεντζογλίδη, πλασάρει άουτ.

Στη θέση 1 από το παιχνίδι Πρόοδος Κομνηνών – Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 2-3-> 91΄Χανεται ίσως η πιο μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο όταν σε λάθος της άμυνας των Κομνηνών το εκμεταλλεύτηκε ο Αβραμίδης , πέρασε τον τερματοφύλακα αλλά η μπάλα πήγε πολύ πλάγια , και σε κενή  εστία έκανε το σουτ αλλά κατέληξε άουτ.

λήψη βίντεο: Βασίλης Πουλασικίδης - Κώστας Τσιώρας-Vicky Gewrgiou 


 μοντάζ: Vicky Gewrgiou