Αρχική

Οι προτάσεις της ημέρας: Νίκες για Χιρόνα και Γαλατασαράι

betaradesΠαραδοσιακή ημέρα για ποδόσφαιρο και για στοίχημα η Κυριακή, με πλήρη δράση σήμερα σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Από το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας προκύπτουν ορισμένες ιδιαίτερα ελκυστικές επιλογές τις οποίες θα επιχειρήσουμε να εκμεταλλευτούμε στοιχηματικά., Ας περάσουμε, όμως, αμέσως, στις προτάσεις του Betarades.gr.

«Τρίποντο» η Χιρόνα

Ένα από τα πλέον «δυνατά» σημεία της ημέρας έρχεται από τη Β’ Ισπανίας και είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.08 στον αγώνα Χιρόνα – Αλκορκόν. Φαβορί δίνουν οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων τη Χιρόνα και όχι άδικα, καθώς οι Καταλανοί καταφέρνουν και είναι αήττητοι στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (3-2-0). Η Αλκορκόν, με τη σειρά της, πάσχει από ένα παρατεταμένο μπλακ-άουτ. Οι ισοπαλίες κόντρα σε Μπέτις (0-0 εντός), Νουμάνθια (2-2 εκτός) και Πονφεραντίνα (1-1 εντός) συνοδεύθηκαν από την απρόσμενη εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Αλμπαθέτε, ενώ την ίδια στιγμή το σύνολο του Χοσέ Μπορδαλάς αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (0-4-2).

Κερδίζει η «Γαλατά»

Συνεχίζουμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Γαλατασαράι – Μπούρσασπορ. Στο κυνήγι της Φενερμπαχτσέ και της πρώτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα παραμένει η Γαλατασαράι που «τρέχει» αήττητο σερί επτά αγωνιστικών με έξι νίκες και μία ισοπαλία. Από την άλλη, αήττητη εδώ και τέσσερα ματς πρωταθλήματος είναι και η Μπούρσασπορ. Το συγκρότημα του Τσενόλ Γκούνετς επικράτησε των Γκαζιάντεπσπορ (2-1 εκτός έδρας), Ακίσασπορ (3-1 εντός έδρας) και Κόνιασπορ (3-2 εκτός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Τράμπζονσπορ (3-3 εντός έδρας). Το έργο του, βέβαια, σήμερα είναι πολύ δύσκολο και η «Γαλατά» έχει το προβάδισμα για τη νίκη.

Μπορεί και χωρίς τον Λακαζέτ

Επόμενη στάση η Γαλλία και το σπουδαίο ματς Μονακό –Λυών, στο οποίο θα πάμε με το «2 DNB» σε απόδοση 2.50 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Στην αρχή, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ άκουσε πολλά για την εικόνα και τα αποτελέσματα της Μονακό, αλλά μετά τη μεγάλη πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και τη βελτίωση της απόδοσης, πλέον οι μουρμούρες για τον Πορτογάλο τεχνικό έχουν σταματήσει. Η Μονακό, πέρασε και από την έδρα της Λιλ την προηγούμενη αγωνιστική, έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και δε λέει να δεχτεί με τίποτα γκολ, φτάνοντας τα επτά συνεχόμενα παιχνίδια που κρατάει το μηδέν στα μετόπισθεν. Από την άλλη η Λυών, «καθάρισε» το παιχνίδι με την Μετς από το πρώτο ημίχρονο, έφτασε τις επτά συνεχόμενες νίκες, πήρε απόσταση από τους διώκτες της, αλλά έχασε τον πρώτο της σκόρερ, Αλεξάντρ Λακαζέτ. Ο στράικερ τραυματίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα και αναμένεται να μείνει εκτός για τρεις με τέσσερις εβδομάδες, ωστόσο και χωρίς αυτόν οι Λυωναί μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο Μονακό.

«Τελικός» για Λεβαδειακό

Από τη Σούπερλιγκ έχουμε ξεχωρίσει ένα σημείο και είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.32 στο παιχνίδι Λεβαδειακός – Ξάνθη. Ένας πρόωρος τελικός έρχεται σήμερα για τον Λεβαδειακό κόντρα στην Ξάνθη. Οι Βοιωτοί θέλουν και χρειάζονται τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους, αφού η εβδομάδα που προηγήθηκε ήταν απ’ τις χειρότερες φετινές. Αρχικά, ήρθε η εκτός έδρας ήττα απ’ τον Πανθρακικό με 1-0, ένα άδικο αποτέλεσμα, ωστόσο το μεγάλο «μπαμ» προήλθε εξαιτίας του εντός έδρας αποκλεισμού στο Κύπελλο απ’ τον Απόλλωνα Σμύρνης. Την ώθηση που ήθελε, από την άλλη, και περίμενε πήρε η Ξάνθη μεσοβδόμαδα με το θρίαμβο στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο. Δεδομένο ότι υπάρχει θέμα κούρασης, αφού και αυτή η εβδομάδα που έρχεται θα έχει παιχνίδια ανά τρεις ημέρες και απαιτείται προσεκτική διαχείριση των δυνάμεων. Ο Ρουμάνος ίσως κάνει ένα σχετικό ροτέισον σήμερα κόντρα στον Λεβαδειακό, εναντίον του οποίου η Ξάνθη αναζητά την πρώτη νίκη της στη Σούπερλιγκ έπειτα απ’ τις 18 Δεκεμβρίου. Δεν έχει κερδίσει στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές, προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες, στο -7 πλέον η απόσταση απ’ την πεντάδα, έπειτα απ’ τη χθεσινή νίκη του Παναιτωλικού.

Over στο Τσεζένα – Λάτσιο

Για τη Serie Α, η Τσεζένα υποδέχεται τη Λάτσιο και η επιλογή μας είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.08. Η Τσεζένα με τη νίκη με 2-1 μακριά από την έδρα της κόντρα στην Πάρμα την προηγούμενη βδομάδα διατήρησε τις όποιες πιθανότητες παραμονής έχει. Ωστόσο, το συγκρότημα του Ντομένικο Ντι Κάρλο θα πρέπει να δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα για να τις διατηρήσει, καθώς μετά από 20 αγωνιστικές μετράει μόλις δύο νίκες κόντρα στην ίδια ομάδα! Δύο νίκες επί της Μίλαν σημείωσε η Λάτσιο, στον αντίποδα, μέσα σε λίγες μέρες, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Στέφανο Πιόλι πήρε τους τρεις βαθμούς κόντρα στους «ροσονέρι» επικρατώντας με 3-1 στο «Olimpico» για το πρωτάθλημα και τρεις μέρες αργότερα τέθηκε και πάλι αντιμέτωπο με τη Μίλαν, αυτή τη φορά στο «San Siro», για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας καταφέρνοντας να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Παράλληλα, το Over 2.5 γκολ έχει επιβεβαιωθεί στα 6/7 τελευταία παιχνίδια των Λατσιάλι για το πρωτάθλημα και το ίδιο μπορεί να συμβεί και σήμερα.

Φινάλε με μπάσκετ

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα του ιταλικού πρωταθλήματος Βαρέζε – Πέζαρο, στον οποίο θα πάμε με το Over 163.5 πόντους σε απόδοση 1.87. Ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που ανήκουν στην τελευταία τριάδα της βαθμολογίας. Η Βαρέζε τους τελευταίες δύο μήνες είχε δυο-τρεις εκλάμψεις καλής αμυντικής συμπεριφοράς όμως συνεχίζει να έχει την χειρότερη άμυνα της λίγκας με 85.5 πόντους παθητικό ανά παιχνίδι. Η Πέζαρο έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της λίγκας με 85 πόντους παθητικό ανά παιχνίδι. Η διαφορά των τριών νικών που χωρίζει τις δύο ομάδες υπάρχει λόγω των επιθέσεών τους. Η Βαρέζε σκοράρει 84.5 πόντους ανά παιχνίδι ενώ η Πέζαρο σκοράρει 71.5 μόλις πόντους. Η Βαρέζε θα σκοράρει καλά απόψε και πιθανότατα θα το καταφέρει και η Πέζαρο απέναντι στην αδύναμη άμυνα της Βαρέζε. Στον πρώτο γύρο η Βαρέζε είχε νικήσει 77-91 στο Πέζαρο. Πάμε για ακόμα ένα Over σήμερα στο όριο 163.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.