Αρχική

Οι νικητές στο 4ο Drift ΣΜΑΚ

ΤΣΙΛΙΜΠΟΝΗΣΣΑΪΤΑΣΧΑΤΖΑΡΑΣΞΥΣΤΡΑΣΚΟΝΤΕΛΕΣ

Ένα πολύ όμορφο αγώνα με μάχες ανάμεσα στους διεκδικητές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος DRIFT είδαμε την Κυριακή 21 Μαΐου στο Νέο Ρύσσιο.Το παρών έδωσαν 23 συμμετοχές από πολλές περιοχές με την προπόνηση να ξεκινά ήδη από το Σάββατο. Το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε με θαυμάσιο καιρό όπου και πραγματοποιήθηκαν τα βαθμολογημένα περάσματα όπου διακρίθηκαν οι Λεοντής στην κατηγορία PRO και Καρασαββίδης στην κατηγορία Street Legal.

Οι μάχες των ζευγαριών ξεκίνησαν με τα σύννεφα να πυκνώνουν και στη διάρκεια του απογεύματος ξεκίνησε ψιλόβροχο. Έτσι οι μάχες απέκτησαν μια επιπλέον δυσκολία αφού η πρόσφυση μειώθηκε κατά πολύ.

Νικητής στην κατηγορίας PRO ήταν ο Τσιλιμπόνης (BMW E30 V8) που αντιμετώπισε στον τελικό τον Σαΐτα (BMW E30). Στην τρίτη θέση ήταν ο Χατζαράς (BMW E36 M3) που επικράτησε του Λεοντή (Nissan 200SX) στη μάχη του μικρού τελικού.

Νικητής στη Street Legal ήταν ο Κοντελές (BMW E30) με ένα τέλειο πέρασμα στον τελικό και άφησε στη δεύτερη θέση τον τοπικό Καρασαββίδη (Toyota Starlet).Τρίτος ήταν ο Μανής (BMW E36 M3) που κέρδισε τον Χατζηλαζαρίδη (BMW E30 V8) στο μικρό τελικό.

Μαζί με τις απονομές έγιναν και ένα πλήθος κληρώσεις δώρων σε θεατές αλλά και αθλητές από τους χορηγούς του Πρωταθλήματος DRIFT! Δύο τυχεροί θεατές κέρδισαν δωροεπιταγές της BOULEKOS DYNAMIC για συσκευές Sprint Booster. Κληρώθηκαν επίσης δώρα της RED BULL ενώ τέλος η RACING STAR έδωσε είδη αγωνιστικού εξοπλισμού στους νικητές της κατηγορίας Street Legal.

Χορηγοί του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης που διοργάνωσε έναν άψογο αγώνα ήταν οι ΧΛΙΑΠΑΣ EcoFuels, IKTEO ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗ, ΚΕΝΤΕΠΟΖΙΔΗΣ Όμιλος Εταιριών, ΙΚΤΕΟ EXPRESS, INTERAMERICAN, DIVINO ESPRESSO, BIZZARE STICKERS.

 

pdfΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ