Αρχική

Ντέρμπι σε πολλά μέτωπα

Η επιστροφή στη δράση θα βρει τις ομάδες του 1ου ομίλου Βορρά να επιζητούν τη νίκη προκειμένου να μην χάσουν έδαφος στη μάχη της κορυφής, αλλά και σε αυτή της "ουράς". Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής θα σερβιριστεί σε δύο πιάτα καθώς σήμερα η Αριδαία υποδέχεται τον Αργοναύτη με σκοπό να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και να "γκρεμίσει" την ομάδα της Καλαμαριάς από την κορυφή.

Την αήττητη πορεία του θέλει να συνεχίσει ο Φοίνιξ Λάρισας. Οι Λαρισαίοι δοκιμάζονται στην έδρα των Διόσκουρων, για τους οποίους η νίκη αποτελεί μονόδρομο προκειμένου να διατηρήσουν την επαφή τους με το ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Εξάλλου, μεγάλο ντέρμπι θα διεξαχθεί στη Λάρισα ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και τον Ηρακλή Κοζάνης. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν έχοντας πέντε βαθμούς και η μεταξύ τους συνάντηση θα αποτελέσει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για ψυχολογική τόνωση εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 3 ΝοεμβρίουΔΑΚ Αριδαίας (18:00) Αριδαία - Αργοναύτης (Γερακίνης - Πιτσίλκας Β.)

Κυριακή 4 ΝεοεμβρίουΔΑΚ Κοζάνης (18:00) Διόσκουροι - Φοίνιξ Λάρισας (Μαντήλας - Νάκας)Αλκαζάρ (18:00) Αστέρας Λάρισας - Ηρακλής Κοζάνης (Τσιρτσιμάλης - Κατσιάνης)Παλαμά (18:00) Τιτάνες Παλαμά - Βυζαντινός (Καρακατσανίδης - Ελευθεριάδης)Β' ΔΑΚ Κιλκίς (18:00) Αετός Κιλκίς - Πρωτέας Γρεβενών (Φουτζήλας - Κοϊμτζόγλου)Άργους Ορ. (18:00) Άργος Ορεστικό - ΑΓΣ Ιωαννίνων (Φακίτσας - Ζαχαρής)

Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες): Φοίνιξ Λάρισας 6, Αργοναύτης 6, Αστέρας Λάρισας 5, Διόσκουροι 5, Ηρακλής Κοζάνης 5, Τιτάνες Παλαμά 5, ΒΑΟ 5, Αριδαία 4, Πρωτέας Γρεβενών 4, Άργος Ορεστικό 3, ΑΓΣ Ιωαννίνων 3, Αετός Κιλκίς 3.